Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dokumentárny seriál so zdravotníckou tematikou, ktorý poskytuje informácie o príznakoch, liečbe a možných následkoch jednotlivých chorôb. (oficiální text distributora)

Recenze (15)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Slovenská verejnoprávna televízia zaradila do programu svojho druhého kanálu (STV2) krátkometrážny, dokumentárny seriál "Diagnóza". V jednotlivých častiach sa divák môže dozvedieť informácie, z úst odborníkov, o rôzných chorobách, ich príznakoch a tiež aj o prípadnej možnej liečbe. Je to dobre spracovaná, náučná relácia. Človek si pri jej slebovaní uvedomí svoju smrteľnosť a aj to, že choroba si nevyberá. Dnes sme zdraví, ale zajtra to už nemusí byť pravda. Zdravie je to najcennejšie čo máme. Nemali by sme ho však brať ako samozrejmosť. *** ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Svého času jsem koukal na všechny díly, protože mě to hrozně zajímalo. Ne, že bych tomu moc rozuměl, ale občas mě osvítila nějaká znalost a něčemu jsem se přiučil. Velmi dobrou formou podaná lékařská prevence, která podle mě byla stokrát platnější, než letáky v čekárnách. Škoda, že o to byl tak malý zájem. 85% ()

Reklama

duklak2 

všechny recenze uživatele

Pořad, který dokázal upoutat. Viděli jsme strasti pacientů s vážnými chorobami. Při zhlédnutí si uvědomíte, že na prvním místě je opravdu zdraví, které si ani za peníze nikdy nekoupíte. ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama