Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Motel Halali je ideální místo. Na samotě, hluboko v lesích, přesně to správné prostředí pro víkendový kurs doktora Reiniše, určený lidem hledajícím smysl života. Účastníci se dozví něco o tom, jak žít. A také něco o tom, jak přežít. Z hlubokých lesů, vonících jehličím, hnilobou a krví, se totiž vynoří zombie myslivci. A naši hrdinové proti nim stojí sami, bez možnosti záchrany zvenčí, protože se nacházejí na tom nejopuštěnějším, nejodlehlejším místě na Křivoklátsku. Celý film ZDE (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (419)

Douglas 

všechny recenze uživatele

Kdybych těch filmů už neviděl tolik, hýkal bych nadšením, co se v našich luzích a hájích urodilo. Jenže hoši-recenzenti přes všechnu snahu nemají stejný talent a eruptivní "zvrácenou" imaginaci jako Peter Jackson, k němuž evidetně odkazují. Jejich film má slušný rozjezd, vtipně napsané postavy a Dolanský je neuvěřitelný talent, od něhož navíc ani hlášky v češtině nezní trapně. Dušek konečně ustoupil od své "hřebejkovské" image a je vynikající (Takhle neumírá filozof!" :)... Bohužel s nástupem zombíků je vidět, že v akci síla Dobešova netkví a scény nemají ten šmrnc, jaký by měly mít - a když zombivci nastoupí na scénu, není to žádná "cool" záležitost, spíš se tam jen tak vpotácí, aniž by to se mnou hnulo. Kung-fu scéna kluků z HKC mohla být skvělá, jen kdyby nezapomněli tvůrci rozsvítit, protože vidímě jen na pozadí se kopající stíny, nicméně jinak skoro nic. A úplné vyvrcholení je trošku rozpačité, nicméně nic nemění na tom, že nastala revoluce v českém filmu a mně se částečně splnil můj sen, aby se u nás začaly točit gangsterky nebo horory. Gangsterky (potažmo drsné detektivky) jsou zatím passé, jak pár filmů z minulých let smutně dokázalo, ale krvavý splatter vtrhl na naše plátna s nezávisláckou energií... Teď jen doufat, že všichni diváci budou nadšeně aplaudovat tak jako včera na premiéře (a to tleskali i během filmu!) a bude fajn. Mohla by pak totiž vzniknout od stejných tvůrců podobně ujetá záležitost. A jelikož se každý s nabývajícími zkušenostmi lepší, mohlo by to příště být mnohem lepší... Zdravím všechny a jdu si dát čerstvou nožku právě zabítého bratra. Pravda, dal bych přednost mozku, ale to víte, kde nic není, ani zombie nebere... UAAAAAAAAAAA ()

Xeelee 

všechny recenze uživatele

Český splatter s Jaroslavem Duškem a Dádou Patrasovou v sexy kůži a s brokovnicí? Ondřej Neff jako inteligentní superzombivec s vrstvou make-upu, kterou na sobě nemá ani Helenka Vondráčková? Pornoherec jehovista? Dlouho (jestli vůbec někdy) jsem se u českého filmu takhle nebavil. Cože?! Zombie, že jsou ohrožený druh? ()

Reklama

InJo 

všechny recenze uživatele

Dojemně a neurážlivě špatná amatéřština, které jde pouze o efektní důsledky (které jsou různou měrou šílené a ujeté, ať už jde o situace, nebo o hlášky) a na efektivní příčiny z vysoka kašle. Holt každý není jako Peter Jackson nebo Sam Raimi, kteří kdysi dokázali natáčet geniální brak za minimum finančních prostředků. Talent je zkrátka zapotřebí vždy. Nicméně pokud máte rádi filmy tohoto typu a fandíte nadšeneckým filmařům (i pokud jim zmiňovaný talent jaksi chybí), je pravděpodobné, že se budete u CHOKING HAZARD bavit. A je vlastně jedno, jestli se budete bavit spolu s tvůrci, nebo na jejich účet. 50 - 60 % ()

Sašenka165 

všechny recenze uživatele

Tahle strašlivá blbost, která si dělá legraci z krvavých hororů mě vážně moc dobře pobavila. Slepec Dušek a jeho filozofické řeči jednoznačně kralují filmu a když na plátno dorazí Dolanský s kyblíkem plným mozků a vyvoláváním: "Mozky, čerstvý mozky!" nemůžu se udržet. Chudáci děti - co by asi řekly na "Dádin" výstup :-) ()

5150 

všechny recenze uživatele

Takovýto "pokleslý žánr" mám hodně rád, nicméně tenhle film mě docela nudil a vzhledem k té krátké stopáži tedy dost! Místo toho, aby zábavnost přicházela "jen tak mimochodem", je to neskutečně upracované a hrané na efekt. Přesto se několik světlých okamžiků najde - mj. písničkový doprovod, několik povedených hlášek a zombíci "tančící disco". ()

Galerie (19)

Zajímavosti (16)

  • Dagmar Patrasovou přesvědčil k účasti ve filmu její syn Felix tím, že ji upozornil, že taková příležitost se asi už nikdy nebude opakovat. (scharkan)
  • V plánu bylo natočit pokračování pod názvem Choking Hazard 2: Festung Halali. (Fenk)

Reklama

Reklama