foto

Jan Nemejovský

  • nar. 8.2.1944 (73 let)
    Praha, Protektorát Čechy a Morava
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Milada
2010 Prokletá vesnice (TV film)
2008 Mr. Johnson
2007 Hannibal - Zrození
Hostel II
2006 Iluzionista
To horké léto v Marienbadu (TV film)
2004 Eurotrip
Choking Hazard
Princ a já
2003 Luther
Project X
2002 Česká spojka
Hartova válka
2001 Prokletý láskou
Příběh rytíře
2000 Mladý Indiana Jones: Dobrodružství v tajné službě
Samotáři
1999 Crackerjack 3
Johanka z Arku (TV film)
Láska krvácí
Vincenz Priessnitz
Všichni moji blízcí
1998 Act of War
Pražský duet
1997 Crackerjack 2
1996 Handel's Last Chance (TV film)
Podzemní komando (TV film)
Tichý úkryt (TV film)
1995 Sacred Cargo
1994 Akumulátor 1
Diamantové meče
Špendlík na motýla
Vekslák aneb Staré zlaté časy
1993 Kaspar Hauser
Peklo v řetězech II
1991 Kafka
1990 Poslední motýl
1989 Blauäugig
Dynamit
1987 Miliónový chlap (TV film)

TV seriály

2017 První republika (TV seriál)
Díl devátý (S02E09)
2016 V.I.P. vraždy (TV seriál)
Tvrdší než diamant (S01E06)
2013 Sanitka 2 (TV seriál)
2012 Merlin (TV seriál)
Policajti z centra (TV seriál)
Než řekneš švec (E01)
2010 Vyprávěj (TV seriál)
Charta 77 (S02E15)
2008 Hop nebo trop (TV seriál)
Pelech (S02E02)
2006 Letiště (TV seriál)
Místo v životě (TV seriál)
2004 Pojišťovna štěstí (TV seriál)
Redakce (TV seriál)
2003 Děti planety Duna (TV seriál)
Karel II. - Moc a vášeň (TV seriál)
Strážce duší (TV seriál)
2000 Duna (TV seriál)
Policejní pohádky strážmistra Zahrádky (TV seriál)
1998 Ranč U zelené sedmy (TV seriál)
1997 Arrowsmith (TV seriál)
Zdivočelá země (TV seriál)
Život na zámku (TV seriál)
Soud (S02E02)
1994 O zvířatech a lidech (TV seriál)
1993 Arabela se vrací aneb Rumburak králem Říše pohádek (TV seriál)
1992 Dlouhá cesta Lukáše B. (TV seriál)
Mladý Indiana Jones (TV seriál)
Náhrdelník (TV seriál)

Dokumentární

1998 Kázání rybám (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace