Reklama

Reklama

Au Pair aneb Slečna na hlídání

(TV film)
  • Česko Au pair: Slečna na hlídání (více)

Obsahy(1)

Čerstvě vystudovaná Jenny Morgan se při hledání práce setká s bohatým Oliverem Caldwellem, otcem Kate a Alexe, dvou poněkud nezbedných dětí, na které v neustálém návalu práce nemá čas a právě pro ně hledá někoho na hlídání. Dívka přijme jeho nabídku a společně s ním a jeho dětmi odjede do Francie. Kate a Alexovi se zpočátku vyhlídka na čas trávený s novou vychovatelkou nezamlouvá a vymýšlejí všemožné naschvály, jak ji potrápit, a fígle, jak se jí zbavit. S pomocí řidiče Nigela se však Jenny pomalu daří získat nejen přízeň dětí, ale také samotného Olivera, a navíc se ukáže, že ve srovnání s Oliverovou protivnou přítelkyní Vivian je Jenny vlastně báječná. Není tedy divu, že se děti nakonec rozhodnou přejít otevřeně na její stranu a dát ji s otcem dohromady, k čemuž využívají neméně nápadité fígly. (TV Nova)

(více)

Recenze (48)

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Rodinná téměř pohádková romance o tom, jak mladá Jenny ke štěstí přišla. Čerstvá absolventka se omylem stane chůvou dvou rozmazlených dětí boháče. Její klid a nerozvážnost bych tedy chtěl mít. Nic ji nerozhází, nervy pevně na uzdě a pořád usměvavá. No jo, prostě Amerika. Slaďounký filmík na odpočinutí a vůbec relaxaci bohatě postačí se všemi akreditacemi jaké má. Jednoduchost, jemnost, úsměvnost. ()

Kri-kri odpad!

všechny recenze uživatele

Naprosto postrádající reálnost typicky americké klišé, jak se zazobaný vykořisťovatel zabouchne do chůvy jeho rozmazlených parchantů, kteří ji nejprve nesnášejí a vzápětí milují. Jeho snoubenka - klasická karikatura macechy, jakoby okopírovaná podle epizodní role Milionajdy z Kačeřích příběhů. Neskutečně povrchní kýč bez hlubší myšlenky, kde ani pařížské scenérie nemají šanci zachránit tento slaboduchý brak od totálního dna. Tohle se může líbit leda pubertálním slepicím po lobotomii nebo zlatokopkám coby studijní pomůcka k lovu papalášů. ()

Reklama

Colour 

všechny recenze uživatele

Tak a máme ďalší z radov filmov, v ktorých hnusné decká robia zle, máte ich plné zuby a chuť zabiť, a potom sa spriatelia s novou vychovávateľkou a stanú sa zlatučkými stvoreniami. K tomu odporná budúca macocha s piskľavým hláskom, vykrádačka Pretty woman (škaredé káčatko sa zmení na krásavicu) a je to klasické klišé. Ľahko čitateľný dej i koniec by mohol spasiť jedine humor a aj ten tu chýba. Všetko sa snaží byať nasilu vtipné a nie je. 40% ()

Elyssea 

všechny recenze uživatele

To je tak předvídatelný, až je to hroozně nudný. Zkrátila bych tomu stopáž asi o polovinu (já byla vždycky strašně hodný člověk), tu malou holčičku bych vytahala za uši (nějak blbě poslední dobou snáším dětské uječené role) a tím by to haslo. Nuda nuda nuda, dokonce i na ospalé nedělní odpoledne na Nově. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (2)

  • Jake Dinwiddie soutěžil o cenu Young Artist v kategorii nejlepší výkon mladého herce v televizním filmu. (Terva)
  • Natáčení probíhalo v Maďarsku. (Terva)

Reklama

Reklama