Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Otec Viktor (Martin Dejdar), velice schopný a úspěšný ve své profesi, a jeho syn Petr (Vladimír Škultéty), neméně úspěšný a nadějný student, se náhle ocitnou v nečekané situaci - po smrti ženy a matky se tyto dva ukázkové příklady dokonalého muže a studenta musí vypořádat s takovou banální záležitostí, jakou je péče o domácnost. Jako schopní, inteligentní a úspěšní muži v tom pochopitelně nevidí žádný problém. Marně je zkušený soused Lupínek, zasloužilý dědeček (Josef Abrhám) se čtyřmi vnoučaty na krku, varuje a nabízí pomoc. Mužská ješitnost a pýcha jsou silnější. Díky tomu se tak postupně dostávají do víru trapasů, problémů a katastrof, které postupně nahlodávají jejich sebevědomí a boří jejich pevné přesvědčení o vlastní dokonalosti. Ještě, že přijíždí na pomoc strýc Artur (Ondřej Vetchý). I když, jak říká slogan filmu, správný chlapi si poraděj sami. bez žen by to přesto zcela nešlo. Otec musí odolávat svodům a doslova se bránit nájezdům půvabné kolegyně (Světlana Nálepková), syn má zase ve své blízkosti pohlednou spolužačku Zuzanu (Zuzana Kajnarová) a strýc Artur problémy se svojí vlastní manželkou (Petra Špalková)... Pánská jízda je zkrátka hravé a vtipné vyprávění určené všem, kteří se rádi baví, i když je jim třeba do breku. Celovečerní debut režiséra a producenta Martina Kotíka, kterému se o kvalitách Pánské jízdy podařilo přesvědčit hvězdnou sestavu herců, svým vlídným a vkusným humorem pobaví diváky i divačky. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

"Teď jsem ženatej, nejsem blbej, mám zkušenosti."
A takovýhle hlášek je v celém filmu nespočetně. Podle mě to nejlepší co kdy nova vyprodukovala, a také to nejlepší co můžete shlédnout v neděli odpoledne. Tenhle film jsem viděl tak 10krát... a opravdu nechápu zdejší hodnocení.. Neboť když to srovnám třeba s kameňákem... tak tenhle film si aspoň drží určitou úroveň a nespadá ani na chvíli do trapného či fekálního humoru. Samozdřejmě nelze brát jako film, ale spíše parodii na téma pánové v domácnosti. Každopádně já se u tohodle filmu směju naplno při každé scéně.... Lidi proberte se, chce to trošku fantazie a přimout fakt, že je to spíše jen série vtipů a vtípků... více než realita. A skvělé herecké výkony Dejdara a hlavně Ondřeje Vetchého.. dělají z tohodle filmu špičku české kinematografie. Když bych tento styl zábavy měl přirovnat k něčemu zahraničnímu, tak řeknu, že je to stylem podobné jako seriál Mr.Bean. Za mě 4* 85%!! Přeju si víc takovýhle filmů!
"To jsem v pekle?.... Kdyby ty si byl v pekle, tak sedíš na trůně a ďábel je v nebi vole!"

rounen

rounen (hodnocení, recenze)

zrovna dnes to dávali, a Vetchý tam zahrál fakt dobře :D podle mě jeden z nejvtipnějších českých sitcomů... 4*

jprmusic

jprmusic (hodnocení, recenze)

Naprostý souhlas - tohle je opravdu stupidní. Zvlášť panu Dejdarovi to asi jde lépe v neděli dopoledne v TV než v jakémkoli filmu. Jedna hvězda za pana Abrháma, mám ho rád a chápu, že to někdy nevyjde.

byfo

byfo (hodnocení, recenze)

drticsanic Já například k otmu abych se zasmál nepotřebuju nadprůměrnej film:)

drticsanic

drticsanic (hodnocení, recenze)

tak kdo se u tehle zalezitosti bavil tak je u me totalni p... a k.... neco tak totalne stupidniho sem dlouho nevidel,je me lito Vethyho vcelku kvalitni herec a natoci takouvou p.... u Dejdara me to neprekvapuje

byfo

byfo (hodnocení, recenze)

jasně,je to blbost,ale j áse u toho nasmál královsky....hlavně Abrhám jako soused byl super

Santek

Santek (hodnocení, recenze)

No ono je to spíš takový úvodní díl nepovedené sitcom serie. Možná kromě herců mně v tom iritovalo snad všechno.

Gargamel

Gargamel (hodnocení, recenze)

no nápad je dobrej, herci podávají celkem solidní výkony ale hlášky a hlavně moc jednoduchý děj z toho dělají film na jedno zhlédnutí

Stratos

Stratos (hodnocení, recenze)

haleluja vole, tahle picovinka je asi tak 100x lepsi nez Raftaci, ale je to furt jeste hnuj, haleluja lol

 (hodnocení, recenze)

ve filmu jsou tři osvědčení herci s Abrhámem v čele! Dá se na něj dívat několikrát dokola, zápletka je sice jednoduchá, ale humoru je dost!

Reklama

Reklama