Reklama

Reklama

Herkules v New Yorku

  • USA Hercules in New York
Trailer

Diův syn Herkules žije na hoře Olymp, ale začíná se tu trochu nudit. Napadne ho, že by mohlo být zajímavé navštívit svět obyčejných smrtelníků. Zeus z toho není zrovna nadšený, ale nakonec se Herkules přece jen vydává do New Yorku. Svým zjevem a hlavně silou budí pozornost všech lidí, se kterými se setká. (Vapet Production)

Videa (1)

Trailer

Recenze (280)

Superpero odpad!

všechny recenze uživatele

LOL Arnold furt dělá hyperdebilní držky, nehledě na jeho angličtinu. Nejlepší jsou bitky... Něco tak debilního jsem douho neviděl, vrchol je když Arnold sroluje medvěda. Arnoldova holka pořád nosí minisukně což je good. Nejlepší je ovšem Olymp, kterej určitě točili někde na hřbitově nebo v parku, něco tak nízkorozpočtovýho dlouho nebylo k vidění. A vrchol filmu jak Arnold jede v kočáru po New Yorku..... No prostě něco tak debilního se dlouho nevidí. Ale Arnolda nejde než obdivovat když začal s takovou sračkou, kam až se dostal. ()

choze 

všechny recenze uživatele

Arnoldův levňoučký a rozkošně blboučký filmový debut, ve kterém musel být předabován a po kterém si dalších pět let ani neškrtl. Po každé když běží v televizi, volají prý Arnoldovi jeho známí a řehtají se do telefonu jako koně. Naivní fórky, ošmelené efekty, otravná řecká hudba a mimořádně tupý Arnie se svýma poskakujícíma kozama v roli, která proslavila jeho vzor a přítele Rega Parkse. Ale jo, bavil jsem se. Chvíli. ()

Reklama

SeanLSD 

všechny recenze uživatele

Vo väčšine scén to na mňa pôsobilo ako úvod k nejakému pornofilmu. Ale k nijakej trtkačke neprišlo. Asi to mala byť tak trochu parodia, a tak trochu propagácia kulturistiky (alebo jedného kulturistu), ale jediné, čo tu bolo zábavné, bola Arnoldova angličtina. Plus neprestajný úžas, kam to ten chlap s prihriatym výrazom dotiahol! ()

havLord 

všechny recenze uživatele

Tento film je jako výkladní skříň* všeho, co se dá při tvorbě filmu pokazit. Je však zvlášť zábavné, když se naň díváte pod vlivem a v kruhu kamarádů. Arnold je v jednom kuse od pasu nahoru obnažen (což film zachraňuje) a vše, na co narazí, nemilosrdně převrátí. Taxík, medvěd, bagr, šestice chlapů, lavička, ... to všechno skončí na střeše. (100% za zábavu + 0% za film) / 2 = 50% a slabší tři boláky. *Shadwell TM. All rights reserved. ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Samozřejmě se jedná o šílenou blbinu, ale vzhledem ke stáří filmu a k stylu, jakým je natočen, mi to přišlo celé jako docela sranda. Příšerný herecký výkon Arnolda je ještě podpořen neustále se zbytečně svlékajícím Arnoldem .. Ostatní herecké výkony také za moc nestojí, nesmyslný příběh, debilní a absurdní rozhovory a situace ... Prostě pro mne osobně "so bad - so good". Navíc film má jednu již zmiňovanou kladnou devízu a to je možnost vidět mistra Uneverse v kulturistice ve své naprosto vrcholné formě. Jako film odpad, ale já jsem se bavil. Korunu tomu všemu pak nasazuje Arnoldova "angličtina" !! ()

Galerie (31)

Zajímavosti (13)

  • Arnoldovi získal roli jeho kulturistický mentor Joe Weider tak, že producenta přesvědčil, že jde o slavného divadelního herce z Evropy. (lekr)
  • 19. října 2006 San Francisco Chronicle oznámil, že Premiere Pictures prodává práva na film na eBay za minimálně 550 000 dolarů. (Danny F.)
  • Film byl kritizován za hrozné herecké výkony, zlé dialogy, nepřesvědčivé speciální efekty, zlé kostýmy a špatný make-up. (Danny F.)

Reklama

Reklama