Reklama

Reklama

Dračí život Bruce Lee

  • USA Dragon: The Bruce Lee Story (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Životní příběh krále kung-fu filmů, který vedl z ulic Hongkongu až k hvězdné slávě... “Vždy buď sám sebou. Projevuj svou osobnost a vždy si věř”. Legendární herec kung-fu filmů Bruce Jun Fan Lee se narodil v San Franciscu a dětství prožil v Hongkongu. Jako třináctiletý začal studovat bojová umění, ale věnoval se i tanci. V osmnácti letech odešel do Spojených států a zde se zformovalo jeho vlastní bojové umění Jeet Kune Do, které Bruce Lee předával řadám svých studentů. Filosofie Jeet Kune Do spočívala v jednoduchosti, přímosti a osobní svobodě. Hollywood objevil Bruce Lee v polovině 60. let, ale průlomem v jeho kariéře se stal hongkongský film Velký šéf, který se setkal s obrovským úspěchem. Následující filmy “Malého draka” z Bruce Lee udělaly mezinárodní hvězdu, která ale zářila jen velmi krátce. Bruce Lee zemřel náhle v roce 1973, ve věku nedožitých 33 let... Film Roba Cohna představuje Bruce Lee nejen jako odhodlaného bojovníka, filozofa, filmovou hvězdu i muže stíhaného temnými démony, ale především jako nesmrtelnou legendu. (Česká televize)

(více)

Diskuze

shuster

shuster (hodnocení, recenze)

Vyborny film, asi nejvernesie opisuje realitu. Ten demon mi tam stale vadil, ale neskor som si uvedomil, ze je velmi dobre pouzity, o to viac, ked Bruceov syn o rok neskor za zvlastnych okolnosti zomrel v podstate pri starte slubnej kariery.

Hawaj

Hawaj (hodnocení, recenze)

Bruce Lee zemřel na alergii na marihuanu, kterou si předtím zahulil i když věděl, že mu nedělá dobře.

Idaho

Idaho (hodnocení, recenze)

Cerhenak

Já jsem ten film viděl několikrát., poprvé kdysi dávno na VHS. A ne, tento film nemá se skutečným Brucem společného vůbec nic.

Cerhenak

Cerhenak (hodnocení, recenze)

Tento film neni zas tolik spatny a naopak tady kolegy nazor se mi zda byt takovy divny asi videl opravdu to na Prime a kvuli dabingu to prepl ja bych rekl naopak ze s Brucem souvisi az hodně.

na příspěvěk reagoval Idaho

Idaho

Idaho (hodnocení, recenze)

Tento film má do skutečného příběhu Bruce Lee ještě hodně daleko a ve spojení s pekelným dabingem od Primy představuje chuťovku pro všechny, kdo nemají chuť sledovat slavíkovskou šaškárnu na Nově, tančíci hvězdy nebo divadlo.

Dawson321

Dawson321 (hodnocení, recenze)

Proboha, proč dává Prima tuhle blbost v sobotu od osmi??... To už byli lepší VyVolení.

Reklama

Reklama