foto

John Lacy

  • nar. 29.8.1965 (53 let)
    Iowa City, Iowa, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 The Wrong Husband (TV film)
2017 Our Little Secret
2015 Alvin a Chipmunkové: Čiperná jízda
Frankenstein
2014 Angels in Stardust
Squatters
2013 Beyond the Mat
Futurologický kongres
2012 Domácí mazlíček (TV film)
Hitchcock
2011 Krvavý stát
Nora Roberts: Vražedná nevinnost (TV film)
2010 Grind, The
2007 Backyards & Bullets (TV film)
Na pokraji smrti 2
Smrtonosná past 4.0
Zodiac
2004 Hlava nehlava (TV film)
1993 Dračí život Bruce Lee
1992 Riskantní karta (TV film)
1991 Earth Angel (TV film)
Souboj
1990 Formule život
Instant Karma
1989 Znásilnění (TV film)

TV seriály

2018 For the People (TV seriál)
Sněží! (TV seriál)
Jingle Bell Rock (S02E04)
American Crime Story (TV seriál)
V pasti (S02E09)
Dům u jezera (S02E04)
2017 Bílá sláva (TV seriál)
Heat (E02)
Chance (TV seriál)
Treasures in Jars of Clay (S02E06)
2016 Nashville (TV seriál)
What I Cannot Change (S04E14)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Ryzí hodnoty (S07E12)
2014 The Red Road (TV seriál)
The Bad Weapons (S01E04)
Hell on Wheels (TV seriál)
Two Trains (S04E09)
Under Color of Law (S04E08)
Zákon gangu (TV seriál)
Playing with Monsters (S07E03)
Agentura Jasno (TV seriál)
Someone's Got a Woody (S08E04)
2013 Closer: Nové případy (TV seriál)
Návnada (S02E13)
Doteky osudu (TV seriál)
Shledání (S02E08)
Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně (TV seriál)
Soudce, porota a kat (S04E11)
2011 Private Practice (TV seriál)
The Breaking Point (S05E09)
2010 Chirurgové (TV seriál)
V mém náručí (S07E06)
Tráva (TV seriál)
Na horské dráze (S06E07)
Dr. House (TV seriál)
Od pěti do devíti (S06E13)
2009 Myšlenky zločince (TV seriál)
Do pekla... a zpět (S04E25)
Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk a kletba voodoo (S08E07)
2008 Mentalista (TV seriál)
Rudý příliv (S01E03)
The Secret Life of the American Teenager (TV seriál)
2007 Božská mrcha (TV seriál)
Žralok (TV seriál)
Backfire (S01E17)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Dívka v krokodýlovi (S02E13)
2006 Hrdinové (TV seriál)
Policejní vyjednavači (TV seriál)
Spiknutí (TV seriál)
Spravedlnost (TV seriál)
Velká láska (TV seriál)
Zásah do soukromí (S01E03)
24 hodin (TV seriál)
Day 5: 6:00 a.m.-7:00 a.m. (S05E24)
2005 Tam někde (TV seriál)
Vražedná čísla (TV seriál)
Zoufalé manželky (TV seriál)
Neposlušné děti (S01E18)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Vražda v přímém přenosu (S02E15)
2004 Zoufalé manželky (TV seriál)
V podezření (S01E09)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Mea Culpa (S05E09)
2003 Las Vegas: Kasino (TV seriál)
2002 American Dreams (TV seriál)
Policie New York (TV seriál)
Synovský vděk (S09E09)
2001 Pohotovost (TV seriál)
Kámen, nůžky, papír (S07E11)
2000 Malcolm v nesnázích (TV seriál)
1991 Mírová bojiště (TV seriál)
1989 Coach (TV seriál)
Doctor Doctor (TV seriál)
Doogie Howser, M.D. (TV seriál)
Family Matters (TV seriál)
Free Spirit (TV seriál)
1986 Matlock (TV seriál)
Valerie (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2018 Custody Road

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 Custody Road

Producentská filmografie

Filmy

2018 Custody Road

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace