Reklama

Reklama

Ledová planeta

  • Česko Retrograde (více)
Trailer

Obsahy(1)

V nedaleké budoucnosti se odvážný tým několika mužů a žen, vedený Johnem Fosterem, vydává na nebezpečnou cestu do minulosti. Chtějí totiž zabránit objevení meteoritů, které obsahují smrtelnou mimozemskou bakterii, jež přivedla lidstvo témeř na pokraj vymření. Kdyby ale tušili, jaké hrůzné věci bude mít za následek jejich cestování časem, na svou cestu by se pravděpodobně nikdy nevydali... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (88)

Jrk odpad!

všechny recenze uživatele

Ac mam herce Dolpha Lungrena rad, tak tento snimek byl fakt priserny. Behem filmu jsem nekolikrate chtel film vypnout. Priserne herecke vykony, mizerna hudba a i kdyz puvodne meli naslapnuto na zajimavy pribeh tak to co z nej udelali vc. sladakoveho konce bylo teda opravdu odstrasujici! Pokud mate hodinu a pul co delat neztracejte tuto hodinu zivota koukanim na tento film! ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

|23%| Jeden z mála filmů s mojím oblíbencem Dolphem Lundgrenem, který mi unikal. Slabé hodnocení n CSFD se tentokrát shoduje se mnou. Není tomu ale tak pokaždé. Vždy hodnotím podle sebe. Třeba takový Jill Rips se mi dost líbil, a to byl velmi slabě hodnocen. Nicméně, tohle bylo hodně slabé. Ani nevím zda-li mám shledávat nějakou logickou chybu. Pro mě to bylo nudné, akční scény amatérsky natočené, postavy hráli děsně včetně Dolpha, který se zde snad ani vůbec nesnažil. Ani mu ta role nesedla. Daniels se také vůbec nepředvede. Relativně krátká stopáž a já se nudil a počítal jednotlivé minuty. Furt se tu něco dělo, určitý nápad to mělo, tak nebudu odpadovat, ale to je asi tak vše. ()

Reklama

Malarkey odpad!

všechny recenze uživatele

Dolph Lundgren ve sci-fi....já už toho začínám mít tak trošku plný zuby. Už alespoň pátý negativní komentář na film, a Ledová planeta rozhodně nebude vyjímkou, kdo se na to hodlá koukat, nemůže čekat nic jiného. Akce je mdlá, nudná, stejně jako celý film s Lundgrenem, který dříve býval slušným bivojem, ale vše uhlodal čas, a stejně je tomu i dnes. Možná i hůře. Příběh je příšerný, zpracování a efekty hrůzné, Lundgren tam hraje jen z radosti, nebo nevim jak by si tím dokázal vydělat pár peněz, nebo spíš pár šupů? Tyhle filmy mají ale jedno jisté, televizní stanice je nepřestanou vysílat snad nikdy. ()

Rakosnicek77 odpad!

všechny recenze uživatele

Důkaz toho, kam až může hvězda filmů 80 let padnout, ve snaze udržet se stůj co stůj v povědomí diváka. Díky tomuto počinu, alespoň to moje povědomí celkem kleslo. Prostě doba Punishera a Temného anděla je nenávratně pryč a nemít jistou účast ve Stallonově Postradatelných, tak je tento Švédský obr dávno za horizontem mého zájmu! ()

Ryuuhei odpad!

všechny recenze uživatele

Že já se na tento film vůbec těšil. Popis zněl docela slibně, stopáž taky nepoukazovala na levný a tudíž zaručeně špatný film. Jakmile jsem v úvodních titulcích zahlédl Dolpha Lundgrena, trochu jsem zaváhal a zatušil, že to asi nebude to pravé ořechové. A skutečně, nebylo. Právě naopak. Jak mám filmy s tématikou cestování v čase rád, tady se mi taky zachtělo cestovat časem, ale nejlépe na konec filmu, protože to byl naprostý děs běs. Děj o ničem, kdy už jen záměr hlavního záporáka nebyl nijak dobře vykreslen. Předvídatelná, smysl postrádající blbost. Postavy o ničem, bez charismatu, kromě tedy věčně blbě koukajícího Lundgrena, který je ve všech filmech prostě stejný. Hodina a půl (nepočítaje asi 5 reklam mezi) utrpení, která mi ale překvapivě rychle utekla vzhledem k tomu, že nebylo jinak moc co dělat po prolenošeném deštivém dni. Ale ne, tady prostě nemůžu dát ani tu hvězdu, protože to byla skutečně hrůza, kterou držel nad totálním hnojem maximálně tak asi ne úplně nulový rozpočet. Zdejší celkové hodnocení odpovídá. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (2)

  • Lundgrenov honorár bol 1 000 000 dolárov. [Zdroj: IMDb] (m.a.t.o.)
  • Natočeno za pouhých 18 dní, editováno ve dvou a půl týdnech a smícháno v 1 den. (ČSFD)

Reklama

Reklama