Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jean-Claude Van Damme utekl z cizinecké legie za bratrem do Ameriky. Ten bojuje mezi životem a smrtí a jeho rodina nemá peníze na léčbu. Jenže jak získat nějaké prostředky? Pomůže pouliční rvačka? (oficiální text distributora)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (229)

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Nemuzu si pomoct ale tenhle film mne nikdy moc nebavil i kdyz je to starej akcnak je tu hodne souboju ale proste mi to nesedlo ne ze bych zadal nejakej skvelej pribeh ale tady po pravde neco jako pribeh opravdu vubec neexistuje do toho navic Zanklod misto toho aby jenom kopal zkousi i cosi co se nazyva herectvi a to je pak opravdu proser bohuzel je mi lito mam rad podobny filmy ale tenhle sem fakt nikdy moc nezral co nadelam ()

Nepi 

všechny recenze uživatele

Jeden z béčkových filmů z Van Dammem,který mě dokázal dojmout svým příběhem,i když neni nic extra...Legionář Leon uteče z legií,aby stihl umírajícího bratra...Musí utéct násilím a bojovat v pouličních zápasech na peníze do Ameriky...zápasy pomáhá rodině bratra s těžkou finanční situací a později si získá i jejich srdce... ()

Reklama

Lord Fuck 

všechny recenze uživatele

První setkání Van Damma se Sheldonem Lettichem. A to doslova, protože spolu napsali také scénář, který je velmi originální. Spojení těchto dvou legend akčních filmů, bylo jednou z nejlepších spoluprací v daném žánru. A byl to právě Sheldon Lettich, který vrátil Van Damma po drogové aférce zpět. Po 11 letech od jejich prvního shledání ()

Eldrick 

všechny recenze uživatele

Když mi bylo nějakých 10-12, tak jsem koukal jen na Van Damma a podobný - dneska - nesmysly. Neuznával jsem nic jiného. Mám doma dokonce nahrané všechny jeho filmy (do Double Teamu). Teď se za to docela stydím. Ale když se chci zasmát, efekt to má stejný jako dobrá komedie. Tohle je asi jeho nejsentimentálnější film - dřív jsem u něho často brečel. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Rozhodně bych se neodvažoval to nějak srovnávat, technicky to ani nejde, ale JCVD si prostě natočil svého "Rockyho", jen v pouličním hávu. O ty rvačky ani tak moc nejde, je jich moc na to, aby to byly nějaké vypilované choreografie (ale i to má své kouzlo, je to prostě ulice), jsou jen vyplněním dramatické zápletky. A je to fajn, jen možná moc dlouhé (řekl bych, žeprávě tehdy to začalo, zbytečně přetažené filmy). S kulervoucí Deborah Rennard, přesně pro tohle osmdesátky miluju, pro ty krátkovlasé bohyně s ostře řezanými tvářemi aspirující na MCBP. 3.5* ()

Galerie (47)

Zajímavosti (10)

  • Dva vojáci, kteří pronásledují hlavního hrdinu, aby jej odvedli zpět k armádě, odkazují na Van Dammovu prvotinu Krvavý sport (1988), kde byli taktéž dva vojáci, kteří měli přivést Van Dammovu postavu zpět k jednotce. (Lorge)

Reklama

Reklama