Reklama

Reklama

VOD (1)

Pětice studentů na výletě je nucena dát se jinou cestou, než původně plánovali. Uvíznou však u opuštěného motelu, kde na ně čekají hrůzné vize zavražděných lidí. Setkání s mužem, kterému zde záhadně zmizela manželka, potvrdí jejich nejhorší obavy - řádí tu tajemný vrah! V nadcházející noci budou muset bojovat o holý život až do nečekaného konce! (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Recenze (103)

Zayl odpad!

všechny recenze uživatele

Důvod, kvůli kterému téměř stojí vyhodit Reeker do koše a ujistit se, že navždy skončí pod sutinami odpadků, je neskutečná koncentrace kiksů, "cool hlášek", mladých herců a odkolorovaných filtrů s podivným záporákem. Nedá se svítit, špatné filmy se prostě čas od času objevují. Posledním hřebíčkem do rakve je pointa, která snad měla ospravedlnit tuto zrůdnost, namísto toho, si podepsala poslední soud. Marně jsem hledal alespoň jednu věc, kterou bych pochválil, byť jsem se snažil. Divím se, že někdo dokáže tento vykrádající paskvil natočit. Žádná zápletka, nesympatičtí herci, žádný gore fest, pitomý konec. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 7/10 Děj 6/10 Atmosféra 8/10 Efekty 7/10/// PLUS: oblíbená Arielle Kebbel a někdo si řekne co tady dělá Michael Ironside, atmosféra je výborná, vše je tam kde má být (zvuky, stíny, světla, tma, žádný signál), a vše se obejde bez živého komparsu (recepční, pokojská apd.), herci hrají normálně, postavy se chovájí rozumně, závěr zachraňuje vše co napáchá druhá polovina snímku MÍNUS: právě druhá polovina, kde se začnou dít zvláštní, nijak nevysvětlitelné věci a podivná úmrtí, je tu několik věci, které působí rušivě (kam se poděl prodejce drog, který pronásleduje hlavní postavu? Proč skoro mrtví lidé žijí? Co se jim stalo?), postavy si mezi sebou moc o tom co se děje neřeknou a celá ta situace začíná trochu nudit, navíc slepý se chlubí tím, že sice nevidí, ale o to lépe slyší, tak proč když tam jedná postava 5 minut vyřvává, nikdo jí nepříjde na pomoc./// Shrnutí: Reeker mi dlouho unikal, přesto mám pocit, že jsem ho už viděl. Nebo alespoń ten závěr, který je zajímavý a spostu dílků do skládačky dává pěkně dohromady. Nechci spoilerovat, ani nebudu. Jen poradím, že by možná nebylo do věci si pustit konec. Bude vám to vše potom dávat větší smysl. A nebo se na film podivat po druhé. Atmosféra je slušná, takže by o zábavu mohlo být postaráno./// Celkem 68%/// ()

Reklama

helraiser 

všechny recenze uživatele

Název filmu přesně vystihuje jeho kvalitu. Film má poměrně dobrý nápad, dobře a zajimavě vypadajícího zabijáka, ale na druhé straně dost často nudí. Film měl opravdu potenciál, ale tvůrci ho naprosto nevyužili, nic není dotažené do konce a to je opravdu škoda, protože se mohlo jednat o opravdu dobrý horor, ale takhle to je jen průměr. Škoda. ()

Faustka 

všechny recenze uživatele

Neotřelým způsobem jsem byla vtažena do děje,napjatá v očekávání co se stane...objeví se nejspíš něco šokujícího...drastického...veskrze děsivého...nebo brutálního...a ejhle...náhle se něco záčíná dít(je to zprvu takové nedefinovatelné..."cosi")...blíží se...ale je to víc vnitřně pocitové,než pouhým okem viditelné...v tu chvíli na mě padne takový neurčitý tíživý neklid...a obava z toho(nezvaného)..."čehosi"...co pozvolně,ale o to víc působivěji začínám rozpoznávat...je to hrozivé,všudypřítomné a neodvratné...to se zhmotnila sama...smrt.-))"Tak tohle přesně jsem prožila u Reekeru." ()

dannyd14 

všechny recenze uživatele

Včera som hľadal v novinách nejaký horor na večer a čo nevidím? "Na pol cesty" Film Box. Pred tým ako film začal som sem nazrel, aby mi bolo jasné vopred o čo ide vo filme. Úvod začal celkom slušne, napätie ako sa patrí a potom bude akcia, ako som si to popritom hovoril. Čo sa z filmu vykľulo? Kombinácia filmov Loď duchov + Texas Chainsaw + Harry Potter a pod. Ten zabijak mal byť pokus o dementora alebo čo ? a ešte s pílou, vŕtačkou a vypúštal jedovaté plyny. Masku mal ako na maškarnom plese a to nie je všetko, čo tento film ponúka. Uvidíte chabé a trápne chovanie postáv, dementných duchov a nehovoriac o závere, čo som si povedal, že ten film mal aj nejakú pointu, pretože ja som tam žiadnu nenašiel. Z filmu som teda dostal iba šedý priemer a predstavoval som si to inak. Nedávno som totiž videl Motel Smrti a keďže som čítal popis filmu: "...opustenom moteli.", myslel som si, že to budé niečo podobné. Tajomný vrah zabíja ľudí v moteli, ale mýlil som sa na plnej čiare. Napriek toľkým chybičkám krásy si film získava 2 hviezdy. Jedna za to napätie, ktoré by sa dalo krájať a druhá za výskyt študentov vo filme. Inak na film zabudnete hneď po týždni. Ľutujem, že som si nevšimol v programe druhý horor Skrýša. ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama