Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Osmadvacetiletý Gordon, který by rád pracoval v animovaném filmu, odjede z rodného Oregonu do Hollywoodu. Tam ho však zdvořile vyprovodí, takže mladý muž se musí vrátit domů. Gordonova otce (Rip Torn) to jen ujistí v přesvědčení, že jeho syn je k ničemu. Gord se však zakouká do půvabné lékařky Betty z nemocnice, která je momentálně upoutaná na vozík, protože si zlomila nohu. Když pak Gordonova rodina navštíví psychiatra, mladík doktorce zalže, že otec obtěžuje jeho mladšího bratra Fredyho, aniž by se zmínil, že Fredymu je pětadvacet. Tak vypukne boj mezi otcem, který chce, aby si Gord konečně našel práci a začal žít jako ostatní, a synem, který touží naplnit své sny. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (167)

novoten odpad!

všechny recenze uživatele

Myslím si o sobě, že mám smysl pro humor, dostávám záchvaty smíchu u Pythonů, Ally McBeal, Přátel, šílených parodií, satiry nebo jakákoliv komedie Woodyho Allena. Jenže u chlapa, který vesele rozřízne jelena, nechá z něj (v detailním záběru kamery) vylézt vnitřnosti, rozjařeně si jeho mokvající kůži narazí na sebe a ztřeštěně začne pobíhat po silnici, popřípadě v jiné scéně nadšeně mlátí svou ochrnutou přítelkyni po necitlivých dolních končetinách a ona se mu pak v povděku začne sápat po rozkroku - tak to pak jen vyděšeně zírám na obrazovku a nechápu, který sadista tohle považuje za komedii. ()

darkreider odpad!

všechny recenze uživatele

"Oh My God", úbohé, nechutné, perverzné, nezábavné (asi začnem škaredo nadávať). Videl som tony filmov, horších aj lepších, ale toto je u mňa najdebilnejší film všetkých čias. Taký shit som som ešte nevidel a dúfam, že už nikdy neuvidím. PS: hodnotením odpad urážam filmy, ktoré som ohodnotil ako odpad, toto je nižšie ako odpad ()

Reklama

cross odpad!

všechny recenze uživatele

Reklama nelže! Amerika musí opravdu být zemí neomezených možností, protože si nedokáži představit, že by něco podobného mohlo vzniknout někde jinde. Tom Green si napsal scénář, chopil se režie a střihl si hlavní roli. Problém je v tom, že není schopný ani režisér, ani scénárista, o herectví nemluvě, je jen a pouze totální MAGOR! Filmu chybí vtip, zábavnost, no, vlastně úplně všechno až na to ,že je totálně nechutný, odpudivý a "mimo". Zapomeňte na Klub sráčů, to byl jen večerníček. Tohle je hlavní program večera! PS: S tím už se musí člověk narodit... ()

VasaX 

všechny recenze uživatele

Pitomá ujetá komedie, která prostě funguje tak, že na chabý příběh o tom, jak se totální ocas Gordon snaží stát animátorem, je obložen hromadou skečů, mnohé úplně mimo děj, jen tak "along the way". Skeče jsou občas totálně ujeté, nechutné, stupidní, ztřeštěné a celé to má nějakou svou pokřivenou logiku. "Freddy" je takový ten špatný ujetý film, až je vlastně dobrý, a pokud přistoupíte na Tomovu hru, tak vás nakonec ty šílené dementnosti parádně pobaví. ()

boni 

všechny recenze uživatele

Vůbec mi není cizí jakýkoli nekonvenční humor, dokážu ocenit i "sebedebilnější" komedii, ale tohle je prostě nijaký. Vtipné scény by se daly spočítat na prstech jedné ruky a jediné plus tohohle filmu je opravdu ulítlý Tom Green. Jinak ale nuda, nuda, šeď, šeď. Film se celou dobu drží křečovitě svojí šablony, která ale už od prvních minut jaksi nefunguje. Ale zase že by se to nedalo vidět, to určitě ne, čili není důvod dávat méně než dvě hvězdy. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (11)

Reklama

Reklama