foto

Giacomo Baessato

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Dark Harvest
Hailey Dean Mystery: Murder, with Love (TV film)
Little Pink House
Monster Trucks
2014 Ally Was Screaming
Focus
Jako ve snu (TV film)
Kid Cannabis
2013 Profile for Murder (TV film)
2008 A zase jedna Popelka
Free Style
2006 Nenapravitelná (TV film)
Rodinná dovolená a jiná neštěstí
2004 Ranč (TV film)
2003 Pavučina snů
2002 Shadow Realm (TV film)
Tribe of Joseph
2001 Beer Money (TV film)
Blbec v Americe
Freddyho úlet
ReBoot: Daemon Rising (TV film)
ReBoot: My Two Bobs (TV film)
2000 Scary Movie: Děsnej biják
1999 Feeling Called Glory, A

TV seriály

2016 Akta X (TV seriál)
Můj boj 1 (S10E01)
Travelers (TV seriál)
Helios 685 (E06)
Protocol 6 (E02)
2015 Bylo, nebylo (TV seriál)
Siege Perilous (S05E03)
Městečko Pines (TV seriál)
A Reckoning (S01E09)
The Friendliest Place on Earth (S01E08)
Betrayal (S01E07)
The Returned (TV seriál)
The Whispers (TV seriál)
2014 Continuum (TV seriál)
Last Minute (S03E13)
Gracepoint (TV seriál)
Lovci duchů (TV seriál)
Black (S10E01)
The 100 (TV seriál)
His Sister's Keeper (S01E06)
2013 Arrow (TV seriál)
Město hrdinů (S02E01)
Cedar Cove (TV seriál)
Motiv (TV seriál)
2012 Pravěk: Nový svět (TV seriál)
2011 Kauzy podle Kate (TV seriál)
2009 Rota (TV seriál)
2008 Hranice nemožného (TV seriál)
Lovci duchů (TV seriál)
Monster Movie (S04E05)
Svatyně (TV seriál)
2006 Kyle XY (TV seriál)
2003 Romeo! (TV seriál)
2001 Lovci netvorů (TV seriál)
1999 Pro strach uděláno (TV seriál)
1998 Jednotka zpětného nasazení (TV seriál)
1995 Krajní meze (TV seriál)
1994 Reboot (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace