foto

Darren Moore

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Happy Face Killer (TV film)
Kid Cannabis
2013 Cesta za spravedlností: Srdcová královna (TV film)
Profile for Murder (TV film)
2011 Pomsta a spravedlnost (TV film)
2009 Desert Son
Polární bouře (TV film)
Stan Helsing
2008 Impuls
2007 Závan smrti
2006 Hadi v letadle
Rodinná záležitost (TV film)
2004 Divoká jízda
Já, robot
Znamení hada
2003 Moving Malcolm
Živel
2002 Hranice odvahy
The House Next Door
Various Positions
2001 Freddyho úlet
Srub u jezera 2 (TV film)
1997 Odvážné srdce
1996 Urban Safari

TV seriály

2020 The 100 (TV seriál)
Hesperides (S07E04)
The Garden (S07E02)
2019 See (TV seriál)
Čerstvá krev (S01E03)
The Murders (TV seriál)
Never Kissed A Girl (E04)
2016 Dead of Summer (TV seriál)
Home Sweet Home (E09)
Patience (E01)
2015 Arrow (TV seriál)
Nabídka (S03E16)
Bylo, nebylo (TV seriál)
Nimue (S05E07)
2014 Batesův motel (TV seriál)
Bedna (S02E09)
Presumpce neviny (S02E07)
Lovci duchů (TV seriál)
Do You Believe in Miracles (S09E23)
2013 Falling Skies (TV seriál)
Be Silent and Come Out (S03E06)
2012 Alcatraz (TV seriál)
Cal Sweeney (E04)
Zločin (TV seriál)
Můj šťastný den (S02E02)
Hranice nemožného (TV seriál)
Kronikář (S05E03)
2011 Hodina duchů (TV seriál)
Ghostly Stare (S01E07)
2010 Hranice nemožného (TV seriál)
Peterova cesta (S02E21)
2008 jPod (TV seriál)
2007 Flash Gordon (TV seriál)
Ďáblův sluha (TV seriál)
What About Blob (S01E05)
2006 Kyle XY (TV seriál)
Kyle Got Game (S01E07)
Mrtvá zóna (TV seriál)
Panic (S05E03)
2005 Mistři hrůzy (TV seriál)
Dance of the Dead (S01E03)
Hvězdná brána (TV seriál)
Trvalé pouto (S09E04)
2004 5 dnů do půlnoci (TV seriál)
The Collector (TV seriál)
2003 Detektív (TV seriál)
2001 Lovci netvorů (TV seriál)
The Chris Isaak Show (TV seriál)
2000 Call of the Wild (TV seriál)
Černý anděl (TV seriál)
1999 The City (TV seriál)
1998 Da Vinciho případy (TV seriál)
Jednotka zpětného nasazení (TV seriál)
Twitch City (TV seriál)
Krajní meze (TV seriál)
Život ve strachu (S04E12)
1997 Dead Man's Gun (TV seriál)
Policejní akademie (TV seriál)
1995 Podivné náhody (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky