foto

Darren Moore

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Happy Face Killer (TV film)
Kid Cannabis
2013 Cesta za spravedlností: Srdcová královna (TV film)
Profile for Murder (TV film)
2011 Pomsta a spravedlnost (TV film)
2009 Desert Son
Polární bouře (TV film)
Stan Helsing
2008 Impuls
2007 Závan smrti
2006 Hadi v letadle
Rodinná záležitost (TV film)
2004 Divoká jízda
Já, robot
Znamení hada
2003 Moving Malcolm
Živel
2002 Hranice odvahy
The House Next Door
Various Positions
2001 Freddyho úlet
Srub u jezera 2 (TV film)
1997 Odvážné srdce
1996 Urban Safari

TV seriály

2016 Dead of Summer (TV seriál)
2015 Arrow (TV seriál)
Nabídka (S03E16)
Bylo, nebylo (TV seriál)
Nimue (S05E07)
2014 Batesův motel (TV seriál)
Bedna (S02E09)
Presumpce neviny (S02E07)
Lovci duchů (TV seriál)
Do You Believe in Miracles (S09E23)
2012 Alcatraz (TV seriál)
2011 Falling Skies (TV seriál)
The Killing (TV seriál)
2010 Hodina duchů (TV seriál)
Hranice nemožného (TV seriál)
Peterova cesta (S02E21)
2008 jPod (TV seriál)
2007 Ďáblův sluha (TV seriál)
Flash Gordon (TV seriál)
2006 Kyle XY (TV seriál)
2005 Hvězdná brána (TV seriál)
Trvalé pouto (S09E04)
Mistři hrůzy (TV seriál)
2004 Collector, The (TV seriál)
5 dnů do půlnoci (TV seriál)
2003 Detektív (TV seriál)
2002 Mrtvá zóna (TV seriál)
2001 Lovci netvorů (TV seriál)
The Chris Isaak Show (TV seriál)
2000 Call of the Wild (TV seriál)
Černý anděl (TV seriál)
1999 The City (TV seriál)
1998 Da Vinciho případy (TV seriál)
Jednotka zpětného nasazení (TV seriál)
Twitch City (TV seriál)
1997 Dead Man's Gun (TV seriál)
Policejní akademie (TV seriál)
1995 Krajní meze (TV seriál)
Podivné náhody (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace