Reklama

Reklama

Yeopgijeogin geunyeo

  • Jižní Korea 엽기적인 그녀 (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Během čekání na metro si hlavní hrdina, introvertní mamlas Gyeon-woo, nemůže nevšimnout jisté vlasaté postavy „lehce“ přiopilé dívky, která se až nebezpečně vratce potácí na hraně kolejiště. Gyeon-woo se rozhodne vsadit na jistotu a pro klid duše ji strhnout kousek stranou. To ovšem netuší, že si tímto jediným činem právě pořádně zkomplikoval život: mírně řečeno, atypicky temperamentní děvče se s ním po několika dnech zkontaktuje a naváže s ním přátelství, které Gyeon-woovi dokonale zpřehází celou jeho dosavadní poklidnou existenci.

Snad nejmilovanější a nejvyzdvihovanější počin právě probíhajícího boomu jihokorejské kinematografie vychází z autobiografických příběhů, které na internetu uveřejňoval Ho-sik Kim, jenž na stejné téma napsal i knihu. Filmová adaptace je oslavována jak diváky, tak porotami filmových festivalů (vítězství na přehlídkách Fant-Asia, Grand Bell nebo Hochi Film Awards) a v současné době se připravuje i její americký remake. (kiddo)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (452)

kitano 

všechny recenze uživatele

Prvu polhodinku, mozno trochu dlhsie, som si pri pozerani tohoto snimku hovoril - "Hmm...celkom mila, ale obycajna romanticka komedia....do top 200 veru nepatri" .Avsak postupne, ani neviem ako, si ma film priputal k sebe a ja som prestal rozmyslat a len som sledoval. Ten neuveritelne roztomily humor, ten prijemne sa rozvijajuci pribeh......s minutami pribudal zaujem o dianie a aj sympatie k hlavnym hrdinom. A nakoniec....ANO, dostalo ma to a bol som prijemne ocareny. Mierne som sice predvidal zaver, ktory bol mozno malicko pretiahnuty a tak aj trochu ochladil predchadzajuce pocity, avsak nijak tragicky. Krasne, dojimave, prijemne a zabavne. (8/10 - Director's cut) ()

Boss321 

všechny recenze uživatele

Nádherná romantická komedie, která doslova pohladí po duši!První polovinu filmu jsem si celou dobu říkal, je to pěkné, ale proč to má proboha na csfd 88% (k 12.1.2009)?? Najednou se film překlopil do druhé části a z romantické komedie se začalo stávat drama a pomálinku jsem začal chápat místní hodnocení. Ovšem pak přišlo epilog a já musím plně souhlasit s kolegyní Mertax, v tu dobu opravdu budete chtít, aby vedle Vás někdo byl a držel Vás za ruku. Jedno z mých prvních setkání s asijskými romantickými filmy, ale můžu s jistotou prohlásit, že zdaleka ne poslední! Jen mne trochu mrzelo, že snímek mi někdy přišel trochu natahovaný (viděl jsem director's cut), ale za ten pocit co ve mě zanechal, si zaslouží pět hvězdiček....... ()

Reklama

May 

všechny recenze uživatele

Ano, 'přeplněný emocemi' to vystihuje přesně. Západní kinematografie nikdy nemůže natočit tak ladný film, film plný citu, jako je My Sassy Girl, která člověka pohltí od samého začátku a její dvě a čtvrt hodiny jsou jen užaslým proplouváním životem dvou lidí, kteří se, i když se to někdy nezdá, mají nadevšechno rádi. Je pozoruhodné, jak dokáží asiati zahrát na ty nejskrytější touhy diváka a dopřát mu tak neobyčejný pohled na film, který je veskrze úplě obyčejný. ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Hodně příjemná romantická komedie, která je ovšem opravdu nevkusně dlouhá. Někdo může říct, že by se tím omezila brilatní vyváženost filmu a podobný blbosti, ale mě přišla například scéna s dezertérem v zábavním parku uplně zbytečná. Jinak se mi to ale líbilo hodně a hlavní představitelé jsou moc sympatičtí. ()

Radko 

všechny recenze uživatele

Rovnako, ako nemajú zážitky uverejňované cez internet, z ktorých údajne film vychádza, svojich dramaturgov starajúcich sa o primeraný zostrih a skrátenie slovnej vaty, nemá ho ani "Moje drzé dievča". Nie všetko, čo sa vo vzťahu udeje, stojí totiž za zaznamenanie, nech by to bolo akokoľvek uletené, bláznivé či náhodne krásne. Divák sa tak dozvie všelilenčo, no po takej hodine a pol sa jedna fantastická zaľúbeno podivná epizóda strieda s druhou, až sa stávajú miestami podobne fádnymi ako vzrušujúce víkendové žúrky s partiou kamošov. Vždy rovnako bláznivé, vždy rovnaké. Nezriedka prekladané vetami typu: "Ty brďo, TOTO, keby si napísal, to by bola iná kniha!". No bola by. Asi taká ako tento film. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (9)

  • V dívčinném scénáři válečnického filmu je lotr pojmenován Kyun-woo a hrdinka se jmenuje Jung-jo. Proto předpokládáme, že dívčino křestní jméno je Jung-jo. (Kulmon)
  • Vojákovi, jenž zajme hlavní hrdiny v zábavním parku, byla v jedné ze scén zaměněna zbraň. (moznazitra)

Související novinky

Reklama

Reklama