Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Inspektor hongkongské policie Wing vede soukromou válku s gangem, jehož vůdcem je zločinec Joe. Ve chvíli, kdy je vyvražděn celý Wingův tým, stal se z něho jen opilec, který zapíjí vlastní pocit viny. Ke změně dojde až s příchodem Wingova nového kolegy, který ho přesvědčí, že je čas na pomstu. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

Videa (1)

Trailer

Recenze (280)

klerik 

všechny recenze uživatele

Veľmi dobrá chanovka, nezahanbujúca jej tri predchodkyne (First Strike bola predsa len americká oddychovka a Supercop 2 bol už niekde inde) Ide skôr o drámu, ale sú tam všetky prvky série (len uškriekaná Mej chýba). Nábytok sa láme, sklo sa triešti, projektily len tak svištia, krásne ženy sú na každom kroku... Niektoré známe scény tu dostávajú "upgrade" a tak máme novú scénu s autobusom, nové vyhýbanie sa reklamným tabuliam aj novú bombu pripevnenú na tele. Kým trojka prihodila humor, NPS sa vracia kamsi k dvojke - je drsnejšia a vážnejšia. Jackiemu statne sekunduje Nicholas Tse, ktorý si zahral napr. v GenXcops, ktorých Jackie produkoval (a strihol si samozrejme cameo). NPS sa technicky posunula viac k Tsui Harkovmu "rýchlemu" štýlu (pohyblivá kamera, flashbacky) - celý film tak pôsobí akčnejšie než sám je. Skrátka Jackie starne príliš pomaly, aby sa to odrazilo na čínskom filme. Legenda, ktorá na večné veky ovplyvnila akčný žáner, žije ďalej... ()

LiVentura 

všechny recenze uživatele

Asi momentálně nejlepší a jediný z nových, pětihvězdičkový snímek s Chanem od jeho bratra.... Brutální, konečně trochu realistické a hlavně propracované akční drama s hlavní zápletkou policisty, který v mžiku jednoho policejního zásahu ve staré tovární budově postupně přichází o všechny spolupracovníky skrze bandu mladých zabijáckých výrostků s posměšnými maskami a gesty vůči vykonavatelům zákona.. Film má jistou a jasnou hlavní linii a její pointu a poslání mnohým, kdož neumí uhlídat a vychovat své děti k obrazu společenské spokojenosti.!!! ()

Reklama

Arx 

všechny recenze uživatele

Tak tohle jsem skutečně nečekal. Tak výbornej film sem s Jackie Chanem dlouho neviděl. Neuvěřitelně napínavé, svižné, prostě super. Vynikající záporáci, kteří při jednom zátahu policie zmasakrují Jackiemu celou jeho jednotku. Jediný on přežije. Je celý na dně a propadne alkoholu. Když se dozví o dalším útoku gangu vrací se do služby. Ano pro mě je ten příběh už poněkud ohraný ale to prostě ničemu nevadí. Ten film je prostě výbornej. Nenudí a budete se u něj královsky bavit. Jackie Chan si konečně zahrál v pořádném filmu po všech těch už skoro trapných komediích v kterých hrál doposud. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Musím uznat, že mě Jackie Chan opravdu hodně překvapil. To co předvedl (skoro na stará kolena) v tomto filmu za kaskaderské kusy je hodno legendě. Film má nápad a i spád. Na akční sekvence se velmi pěkně kouká a členy skupiny si opravdu znenávidíte tak, že se budete těšit na chvíli až jim psychicky zdevastovaný ale přesto silný Jackie ukáže, kam až jeho síly stačí. Slušný návrat na výsluní hrdiny jež se pomalu řítil do propasti kvůli americké naivitě. Congratulations Jackie!! ()

Boss321 

všechny recenze uživatele

Nemám naprosto co dodat, Jackie Chan na svých padesát let předvádí naprosto neuvěřitelný výkon. Film, kterému nic nechybí, akce, pořádné bitky, napínavé scény ani zběsilé automobilové honičky či občasný humor, prostě vše co ke správnému filmu Jackie Chana patří. Jeden z nejlepších dílů série Police Story........ ()

Galerie (75)

Zajímavosti (9)

  • Ačkoliv má film v názvu "Police Story", nemá s předhozími filmy nic společného. (TomikZlesa)
  • Jackie Chan pro verzi, distribuovanou společností Lions Gate v anglickém jazyce, nadaboval svou postavu sám. (Rominator)

Reklama

Reklama