Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Inspektor hongkongské policie Wing vede soukromou válku s gangem, jehož vůdcem je zločinec Joe. Ve chvíli, kdy je vyvražděn celý Wingův tým, stal se z něho jen opilec, který zapíjí vlastní pocit viny. Ke změně dojde až s příchodem Wingova nového kolegy, který ho přesvědčí, že je čas na pomstu. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

Videa (1)

Trailer

Recenze (280)

Deimos 

všechny recenze uživatele

DVD/// Obsazení 7/10 Děj 7/10 Hudba 8/10 Efekty 5/10/// +mladí pohlední herci (až na džekýho), rozhodně scéna na policejní stanici, hudební doprovod (menu dvd jsem si pustil snad 20x), široký záběr filmu (i díky dlouhé stopáži), strašně jsem se smál -ale to bych vlastně ani neměl, bohužel smutné scény na mě nepůsobili tak jak by měli (i přesto že mě dost zasáhli), scéna s autobusem je jaxi mimo, film není moc akční/// Snad po roce první film, který jsem si půjčil na dvd (ostatní hodnocené dvd jsou ve zbírce), zaujal mě hlavně přebal dvd. Původní filmy jsem zatím neviděl, ale narovinu se přiznám, že od tohoto kousku jsem čekal trošku více. Vtipné scény střídají ty velmi dojemné a ve výsledku je to takový rozporuplný dojem. Apoň že je z filmu cítit azijský rukopis, je to přecejen úplně jiná podívaná než ta americká kinematografie a pomalu ale jistě začínam oběvovat i tento kout filmového průmyslu. Co říci ještě k filmu: snad jen, že se na to pěkně díva (herci), dobře se to poslouchá (hudba) a dostane se vám několik silných scén, ale tak nějak čekal jsem víc./// Celkem 68%/// ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Neviem, či je tento film nadväzujúci na predchádzajúce diely Police Story, pretože v Jackieho predhollywoodskej tvorbe mám značné medzery. Škoda, že práve týmto filmom neuskutočnil už toľko avizovaný koniec svojej kariéry, veľmi úspešnej, pretože by to bola dokonalá bodka! Hlavne spracovanie a celkový dojem s Jackieho a scenára ozaj podarený. Jackie hral, Jackie, kopal, dokonalá kombinácia. 85%. ()

Reklama

molotov 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejlepších akčních filmů, co jsem za poslední (hodně dlouhou) dobu viděl. Technicky dokonalý, vynikající hudba a neskutečné kaskadérské kousky. Scéna krocení autubusu je nezapomentulná a myslím, že ještě hodně dlouho neuvidím něco lepšího. Chackie taky hodně omezil klaunovství, ale přesto je ve filmu pár hodně humorných scén, u propouštění z vězení jsem se málem po*ral smíchy. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Sice né už tak vtipný a zábavný jako předchozí díly, ale za to ještě akčnější a daleko nadupanější, jelikož Jackie Chan tady řeže všechny ve velkým stylu a v super choreografii. Škoda jen trošku mdlýho děje a blbejch protivníků Jackieho Chana, určitě si tady zasloužil někoho lepšího než partičku mladejch blbečků, ale i tak dobrá akční zábava ()

Joker Punx 

všechny recenze uživatele

Po osmi letech tu máme opět další díl ze série Police Story. Tentokrát s názvem New Police Story. Režie se pro změnu ujal již zesnulý režisér Benny Chan. Tento díl už jsme měli na DVD z videopůjčovny. Tenhle díl mě mile překvapil, zase se vrací ke kořenům prvních dílů, s jedinou výjimkou - Přestože je v tomhle dílu dost akce, má to taky dost naopak od předchozích dílů atmosféru drama, což mi v tomhle pokračování trochu vadilo. V předchozích dílech tam byla naopak komedie. No každopádně se mi líbí víc než předchozí čtvrtý díl První rána. Opět klasický kaskadérský kousky a souboje Jackieho Chana, scéna s autobusem je jedna z nejlepších ve filmu. Parta záporáků jsou dobrý zmrdi, herecký výkony jsou dobrý. Další skvělý díl Police Story. ()

Galerie (75)

Zajímavosti (9)

  • Ačkoliv má film v názvu "Police Story", nemá s předhozími filmy nic společného. (TomikZlesa)
  • Píseň "September Strom", která ve filmu zazní, nazpíval Jackie Chan. (TomikZlesa)

Reklama

Reklama