Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Inspektor hongkongské policie Wing vede soukromou válku s gangem, jehož vůdcem je zločinec Joe. Ve chvíli, kdy je vyvražděn celý Wingův tým, stal se z něho jen opilec, který zapíjí vlastní pocit viny. Ke změně dojde až s příchodem Wingova nového kolegy, který ho přesvědčí, že je čas na pomstu. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

Videa (1)

Trailer

Recenze (280)

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Jackie stárne se svou rolí a to vůbec není na škodu. Čtyřka je svým způsobem dost temnější, po klasickém humoru chanovek ani vidu ani slechu (u tohohle filmu to beru jako plus, neseděl by tady), zřejmě kvůli Jackieho pokročilému věku mu k ruce dali mladšího "kolegu" (ve rvačkách se mu Chan ale stále ještě vyrovná). Docela dobrý příběh s několika úchvatnými vychytávkami (léčka na policajty ve skladišti, překvapení zlodějů v bance) a hodně dobrými rvačkami (obzvláště ta závěrečná je super, Chan ještě rozhodně nepatří do starého železa)! ()

molotov 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejlepších akčních filmů, co jsem za poslední (hodně dlouhou) dobu viděl. Technicky dokonalý, vynikající hudba a neskutečné kaskadérské kousky. Scéna krocení autubusu je nezapomentulná a myslím, že ještě hodně dlouho neuvidím něco lepšího. Chackie taky hodně omezil klaunovství, ale přesto je ve filmu pár hodně humorných scén, u propouštění z vězení jsem se málem po*ral smíchy. ()

Reklama

Kaka 

všechny recenze uživatele

Pro Asii typicky trapná smršť přehnaných emocí v nesmírně efektním audiovizuálu, který svojí dravostí a celkovým provedením v mnoha momentech přišpendlí do sedačky. Jackie Chan dramatické role neumí, avšak snaha se mu upřít nedá. Ve většině případů je sice nevěrohodný, přesto mu však člověk musí chvílemi i fandit. Zápletka je standartně přitažená za vlasy a tak se zapamatovánihodnou stává nakonec pouze ta akce. Mistrovsky natočené choreografie soubojů - Chan se umí ohánět způsobem nevídaným a jako třešnička a dortu geniální scéna na policejní stanici. Film je někdy až příliš sentimentální a plný klišé, nicméně dá se to ustát. Nečekal jsem takhle kvalitní a moderně pojatý akční snímek. ()

Adrian 

všechny recenze uživatele

Priznávam bez mučenia, že som bol týmto filmíkom veľmi milo prekvapený - hlavne jeho žánrovým zaradením. Jackieho som nikdy nemusel v jeho "akčno-klaunovských" úlohach, preto ma potešil fakt, že New Police Story je poctivý akčný thriller s vypiplaným technickým spracovaním, ktoré nijak nezaostáva od súčasneho Hollywoodu. K tomu si pridajte zaujímavý (a v Chanovej filmografii zďaleka najkomplexnejší a najrozvinutejší) príbeh plný fungujúcich emócií a primerané herecké výkony. Prvá polovica filmu u mňa fungovala bezchybne - rozpad charakteru Jackieho osobnosti ako i to, čo tomu predchádzalo - všetko do seba dokonale zapadalo. Oproti nej ma troška sklamala následne druhá polovica, hlavne rytmika vrcholného akčného finále, kde scenárista začal byť miestami až príliš skratkovitý a dej hnal dopredu rýchlejšie, ako mi bolo milé, čím hutná atmosféra prvej polovici trochu opadla. 90% ()

castor 

všechny recenze uživatele

Jackie Chan se, naštěstí pro skalní fanoušky, vrátil ke kořenům. Definitivní ztrapnění jedné z akčních legend (Křižovatka smrti 3) uteklo hrobníkovi z lopaty a kaskadérský démon si vystřihl netypicky seriózní postavu. Coby úspěšný policejní inspektor Wing čelí atakům zazobaných mladých výrostků, kteří nevědí, co s volným časem a nevybíravým způsobem vykrádají bankovní ústavy a nejednou po sobě nechávají mrtvé. Při policejní akci navíc nemilosrdně popraví Wingovu jednotku, a tak se zdá, že pouze alkohol ho z téhle deprese dokáže vytáhnout. Chanovi přesun velice pomohl, v amerických produkcích už ubývalo jeho pověstných, zdánlivě neproveditelných akrobatických kousků, takže sice přibalil trochu vrásek a naštěstí méně klaunovského humoru, ale kosti láme stále impozantně. ()

Galerie (75)

Zajímavosti (9)

  • Scénu, ve které se převrátí policejní auto, natáčel Jackie Chan sám. Situace se ale vymkla kontrole a hořící vůz se řítil přímo na něj. Člen štábu se proto Jackieho snažil odtáhnout do bezpečí. Ten ale na pracovníka zakřičel, ať ho nechá, a v natáčení pokračoval, čímž vznikla neplánovaná a efektní scéna, která byla následně ve filmu použita. (Raztubyl)
  • Ačkoliv má film v názvu "Police Story", nemá s předhozími filmy nic společného. (TomikZlesa)
  • Píseň "September Strom", která ve filmu zazní, nazpíval Jackie Chan. (TomikZlesa)

Reklama

Reklama