Reklama

Reklama

Šokující film volně navazuje na slavný snímek Kanibalové (v originále Cannibal Holocaust). - Televizní společnost toužící po senzaci, vysílá ambiciózní reportérku Grace Forsyte na nebezpečnou cestu do amazonských pralesů, aby zde našla kanibalské kmeny a natočila o nich film. Televizní tým se s kanibaly skutečně setkává, natáčí vše, s čím se v amazonském pekle potká a snaží se kanibaly vyprovokovat. Jejich válečnická krutost i chuť na maso vetřelců, se však nakonec obrací proti členům výpravy. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (52)

sedm.1 odpad!

všechny recenze uživatele

Nevím,kdo je větší tupoun.Jestli Bruno Mattei,který je,respektive byl, opravdu otřesným režiserem,nebo já,když neustále koukám na ty jeho počiny.Se zde zmiňovanými Cannibal Holocaust nebudu vůbec srovnávat,neboť kromě ubohosti nemají nic společného,ale toto je navíc skutečný brak.Debilita děje je naprosto neuvěřitelná,ovšem to co předvádí zde přítomní rádobyherci,to se fakt jen tak nevydí.Nevycházel jsem z úžasu,že se nestydí vůbec před tu kameru vlézt,pronášet tam ty neuvěřitelně tupé dialogy a házet při tom grimasy Homera Simpsona.Původně jsem chtěl dát alespoň 1* za občasné a docela povedené gore,ovšem jelikož mě celkově tento film uráží svou existencí,nedám mu ani Ň!Totální odpad! ()

Carnosaurus odpad!

všechny recenze uživatele

Bruno Mattei, tentokrát pod pseudonymem Vincent Dawn, opět dokazuje, že mu není nic svaté. Tenhle jako telenovela vypadající film, který se snad celý odehrává ve skleníku a krkolomně se snaží něco nějak vyprávět, mě dostal do kolen. Mám rád špatné filmy, které umí být zábavné, tohle už ale nezvládám. Pryč jsou doby, kdy se Mattei ještě zmohl na něco koukatelného (Ratti - Notte di Terrore), tohle je bohužel zklamání. ()

Reklama

drankeryth odpad!

všechny recenze uživatele

Neskutocny brak o kanibaloch, v ktorom partia dementov sa vybrala na cestu do pralesa natocit kanibalov, ako jedia inych domorodcov. Moc sa im to nedari chytit kanibalov pri cine, tak to kamufluju a bez milosti zabijaju domorodcov a na kameru to natocia tak ze to urobili kanibali. Na konci filmu ich stastie opustilo a vsetkych do jedneho pozabijali mierumilovni kanibali:) Tento odpad bol natoceny takou kamerou, akou oplyvaju telenovely. Na uvod filmu som si vsimol, ze tvorcovia filmu moc neovladaju anglictinu, pretoze som tam videl velku chybu. Miesto MONTHS napisali MOUTHS. Hmm, pravdupovediac cela veta nemala zmysel. Chceli tam napisat o par mesiacov neskor a vzniklo z toho hybrid nezmyslu. Film na mna posobil nudne a komicky a prial som si nech tu expediciu co najrychlejsie vyvrazdia a nech je uz co najskor koniec filmu :) ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tak tomuhle já pánové a dámy říkám totální provar režiséra, kterého začínám z celé duše nenávidět. Bruno Mattei nikdy nepatřil mezi světovou extratřídu co se postu režiséra týká, ale na jeho první filmy se dalo ještě celkem dívat. Od roku 1995 však začal natáčet jednu sračku za druhou a jen občas se jeho kousky dotkli průměru. Tenhle film se snad ani nedá brát vážně! Jde o jakousi parodii a především vykrádačku na všemožné kanibalské filmy, která je navíc natočena otřesným způsobem. Kromě několika světlejších okamžiků, nahých ženských a podprůměrných gore efektů tu k vidění není vůbec nic. Herecké výkony otřesné, falešní domorodci, krev i trapné zbraně jsou přímo na ránu. Kdybych se u toho tolik nezasmál, tak dám čistý odpad. 3/10 ()

AD P odpad!

všechny recenze uživatele

Otazkou je: kde sa stratila originalita z povodneho Cannibal holocaustu ?, ked to ma byt jeho volne pokracovanie.Tu sa chcel tvorca zviest len na jeho uspechu a tak to cele skopiroval a natocil po svojom. Vysledok bez kanibalskych scen je ako keby divak pozeral daku argentinsku telenovelu. A kanibalske sceny ? -trapne a primitivne.Jednoducho: nepodarena kopia ! ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama