foto

Joanna Scanlan

  • nar. 1961
    Ruthin, Denbighshire, Wales, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Jak balit holky na mejdanech
Pin Cushion
Tulipánová horečka
2016 Dítě Bridget Jonesové
Poe
2015 The Bad Education Movie
2014 Get Santa
Testament mládí
2013 Smrt přichází do Pemberley (TV film)
Vášeň mezi řádky
2011 Hot Hot Hot
2009 Calling, The
Politické kruhy
2007 Hvězdný prach
2006 Zápisky o skandálu
2005 Butterflies
Malý výlet do nebe
2003 Dívka s perlou
1999 Coming Soon (TV film)
1998 Road Rage (TV film)
Takové anglické manželství (TV film)
1997 Jane Eyre (TV film)

TV seriály

2017 Philip K. Dick's Electric Dreams (TV seriál)
Crazy Diamond (E05)
2015 Fungus the Bogeyman (TV seriál)
Na straně zákona (TV seriál)
2014 Mapp and Lucia (TV seriál)
Puppy Love (TV seriál)
Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Vraždění v Kodani (S16E05)
2013 Big School (TV seriál)
Heading Out (TV seriál)
Psychobitches (TV seriál)
2012 Stella (TV seriál)
2009 Getting On (TV seriál)
Runaway (TV seriál)
2007 Jekyll (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
2005 Je to soda (TV seriál)
2004 Doctors and Nurses (TV seriál)
2001 Fun at the Funeral Parlour (TV seriál)
1999 Cry Wolf (TV seriál)
1998 Vanity Fair (TV seriál)

Dokumentární

2013 Yes, Prime Minister: Re-elected (TV film)
40 Year Old Virgins (TV film) - vyp.

Scenáristická filmografie

TV seriály

2014 Puppy Love (TV seriál)
2013 Život je boj (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace