Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Akční megastar Wesley Snipes (trilogie Blade, Šerifové, Přepadení ve vzduchu) představuje v tomto nepředvídatelném, výbušném kriminálním thrilleru profesionálního lupiče, kterému se jeho divoké kousky začínají vymykat z rukou. Kapitán Jack Tulliver (Snipes) je bývalý člen oddílu Delta Force. Teď ale vede bandu lupičů, která se chystá přepadnout obrněný vůz převážející vzácný náklad. Perfektní plán se ale poněkud zvrtne a oni skončí s obrazem Van Gogha. Navíc se jeden z Jackových kompliců stává rukojmím sadistického ruského gangstera, který se k loupeži připletl. Tulliverovi zbývá jediná možnost: sebevražedná záchranná mise, kde se z protivníků stávají spojenci, z nejlepších přátel noční můry a kde přežít znamená překonat sám sebe. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (90)

Scar odpad!

všechny recenze uživatele

Predstavte si policajnú naháňačku v centre mesta. Hlavný hrdina Wesley Snipes, skúsený vojak, teraz lupič dokonale kľučkuje úzkymi uličkami. Nastáva zrážka policajného auta s osobným, ktorá vyvrcholí výbuchom. "To muselo bolieť" neodpustil si vtipnú hlášku s úsmevom na perách hlavný hrčina nehladiac na to, že v osobnom automobile mohla sedieť rodina nevinných ľudí. Hlavné je, že ho ešte nedostali. Ano, kakéto atipické správanie môžeme sledovať v tomto "trháku". Moje odporúčanie: RUKY PREČ! ()

TheMaker 

všechny recenze uživatele

:::::::::::::::::::::::::::::::: Před nějakým tým rokem jsem to viděl na (pře)páleném dvd, které mám ještě i doma. Vůbec jsem to nepochopil, vůbec mne to nebavilo a za tu dobu, co to mám doma jsem se na to ani jednou nepodíval a úplně jsem na ten film a dvd zapoměl. Je mi záhadou, jak jsem se vůbec dostal ke psaní tohodletoho komentu. Průměrné béčko. :::::::::::::::::::::::::::::::: ()

Reklama

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Typický, priemerný béčkový film so všetkým, čo k tomu patrí. Aj keď v scenári je fantázia, herci, herečky ale hlavne režisér si nedokázali využiť „priemerný“ potenciál. Naháňačky autom a akčné scény sú len priemerné. Škoda, veľká škoda, že ani Wesley nedokázal podať lepší výkon. Osobné hodnotenie: 64% (**) ()

DaNQa 

všechny recenze uživatele

Je to dobry film je v nom vsetko co mam byt ja si mislim ze to neni az taky ocakavani film ale je dobry.Njalepsie bolo ako na konci filmu zistil ze jeho priatelke je na zlej strane a ta vojenska policajtka bola pekna aleneako richlo sa zalubila do toho byvaleho vojaka Nazov toho filmu velmi s nim nesuvisi iba jedna kratko cast na jeho zaciatku kedy bomba mala vybuchnut za 7 sekund.:))) je tam aj trocha humoru ako ma byt v kazdom filme.Dufam ze tento film pobezi v Televizi co najskor a ze bude mat vysoku sledovanost! ()

Kaka 

všechny recenze uživatele

Žasnu kam se propadl Wesley Snipes. Z akčního hrdiny se stal král béčka a zešedlých poliček videopůjčovny. 7 vteřin je prosťoučký akční film, potýkající se s nedostatky ve scénáři, zmatené režii a přehrávajícími herci. Akční scény sice ujdou, nicméně stále je vidět, že je to nízkorozpočtové video béčko. Trestuhodná ztráta času. Tamzin Outhwaite sice trochu nakopne, ale jinak je to spíše rutinna. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (3)

  • Policejní auta používaná ve filmu měly být přesnou kopií aut, které používá bukurešťská policie, ale tento model auta místní policie nikdy nevlastnila. I logo policie na bocích aut je odlišně od skutečnosti. (ČSFD)
  • Natáčení probíhalo v rumunské Bukurešti. (Terva)
  • V okamžiku, kdy rumunští policisté nahánějí zloděje Jacka (Wesley Snipes), mění se poškození auta seržantky. Příkladem jsou různě otlučené boky vozidla. (Terva)

Reklama

Reklama