Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zdá se, že hollywoodský agent Jack Giamoro (Ben Affleck) má vše: úspěšnou kariéru, peníze, krásnou manželku (Rebecca Romijn). Jeho perfektní život se ale začíná hroutit. Zjistí, že ho žena podvádí s jeho nejlepším klientem a deník, obsahující tajemství, která by mohla zruinovat jeho osobní život i kariéru, padne do rukou ambiciózní novinářky Barbi (Bai Ling). Jack musí začít bojovat, aby neztratil vše co dosud získal… (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (73)

anniehall 

všechny recenze uživatele

1,5* Ne, opravdu to není dobrý film. Není uvěřitelný, jeho scénář je hloupý a celé to je tak trochu o ničem. Pár zajímavých momentů a John Cleese ještě nevytáhnou tenhle film z bahna podprůměru... Ale vy všichni, co plivete a nevybíravě útočíte na Afflecka a jeho herecké schopnosti, by jste se měli zamyslet. Opravdu herectví tak rozumíte, aby jste mohli vynášet takové odsudlivé závěry? Už jste sami někdy stáli na jevišti nebo před kamerou? Snažili jste se dostat pod kůži nějaké postavě, sžít se s ní a ztvárnit ji na place? Ano, jistě, Affleck není nijak převratný herec. Ale psát do komentů, že přítomnost Afflecka před kamerami je jistota pohřbeného filmu (a teď jsem to napsal slušně), mi přijde krátkozraké a nefér. Tak otřesný herec zase není, vzpomeňme třeba na Smithovo Chasing Amy. Problém je zhusta ve scénářích, které si bůhví proč vybírá. Ono je totiž jednodušší svézt se s proudem, plivnout na Afflecka a cítit se alespoň na chvíli součástí obce. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

Jack je lovec talentů, jeho žena je velmi dobrá plavkyně a pomocí svého denníku se snaží poznat sám sebe..... . Já nevím. Zdá se vám být legrační, že si bere osobně, když mu někdo spí se ženou? Pomocí zápisu do denníku se dozvídáte věci z jeho života a po 30 ti minutách mám dojem, že je to o ničem a čekám až to zjistím. A je to o denníku a jeho životě s Ninou a firmě a .......o denníku. Nuda. Smích? Přejde! Stačí jen nahlédnout do pestrého života Jacka Giamora! ()

Reklama

Cristiena 

všechny recenze uživatele

Film o účastníkovi kurzu sebepoznání, který má nejenom najít sám sebe, ale také zhodnotit svůj dosavadní život.Manželství mu nepřináší to, co by chtěl (a to převážně jeho vinou - což si uvědomuje, ale že by pro jeho záchranu udělal už něco dříve,to ho ani nenapadne), a když se dozví, že ho žena podvedla s jeho vlivným klientem, vyhodí ji z domu.Nenáročné drama, kde se občas zamíchá i prvek komedie, z čehož vznikne poněkud rozpačitá směs, kdy film nemůžete brát vážně.Film, který neurazí ani nenadchne. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Binder to myslel naozaj dobre, ale na podobnú štruktúru filmu v dokonalosti ešte nedozrel. Komédia s troškou thrillerového napätia a drámou s rodinnými aj firemnými záležitosťami, to chce asi viac skúseností a asi aj lepšie obsadenie, aj keď až tak som sa naň nesťažoval. Jednoducho aj takáto somarina potrebuje svojich priaznivcov. 75%. ()

P1tr 

všechny recenze uživatele

Poměrně zajímavý snímek, který plyne pomalejším a poměrně depresivním tempem občas do placu hodí nějaký odlehčující moment a jede se dál ve smutnější rovině. Kupodivu na mě tento postup zabral a já netrpělivě až do konce sledoval strasti Affleckova života. Tedy jeho postavy samozřejmě. Nic světoborného nelze čekat, pokud ale nevíte co si pustit a chcete zkusit něco nového, Světák by neměl zklamat. ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama