Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tragikomedie o náhodném setkání konstruktéra Vlada s krásnou plačící dívkou, která předstírá, že jí zemřel otec, a donutí muže, aby s ní strávil noc. Ten pozdě pozná, že byl obětí zvrhlého dívčina společníka, který však nakonec tento nevydařený "žert" zaplatí smrtí. (Šárka Bartošková: Československé filmy)

Recenze (4)

raroh 

všechny recenze uživatele

Nová vlna v úpadkové fázi vyčerpanosti námětů, kamera výborná, scénář literátsky nedramaturgicky plochý, kdyby aspoň improvizačně uvolněný. ()

Flego 

všechny recenze uživatele

Spočiatku to má čo do seba, tajomný tragikomický príbeh sa však čoskoro dostane do pasce "novovlnných" obrazových i myšlienkových uleteností, až sa napokon divák pýta, k čomu to všetko bolo. Štefániu Minárovú nahovorila Emília Vašáryová. Štvrtý komentár. ()

fragre 

všechny recenze uživatele

Ani charisma Františka Veleckého ani půvaby Štefánie Minárové nezachraňují tuto přespekulovanou nevěrohodnou intelektuálskou ulítlost. Na hodně slabou trojku pro mne tento film dotlačily dvě věci - ten ještě novovlnný vizuál a úžasné slovenské slovo dvadsaťpäťhaliernik. ()

Master19 

všechny recenze uživatele

Dost ulítlá záležitost. Těžko říct, jestli doporučit, či ne - každopádně spousta času je věnována záběrům polonahé dívčiny, tu pobíhající po louce, tu poskakující po pokoji, ale vždy za tonů klasické hudby. A pak se kamera otočí vzhůru nohama a... střih. :-) ()

Reklama

Reklama