foto

Viktor Blaho

  • nar. 27.7.1920
    Petrova Lehota, Slovensko, Československo
  • zem. 25.4.2007 (86 let)
    Bratislava, Slovensko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1992 Všechno co mám rád
1991 Mário, zapískaj...! (TV film)
1989 Barón (TV film)
1988 Stilmondský starosta (TV film)
1987 Matej Bel z Očovej (TV film)
Miliónový chlap (TV film)
Neďaleko do neba
1985 Kazko Vlasko a kráľ Času (TV film)
Revue za šest korun (TV film)
Skon Paľa Ročku (TV film)
Za hranicou dospelosti (TV film)
Štvrtá hlava draka (TV film)
1984 Drevená krava (TV film)
Majka (TV film)
Vymodelujem more (TV film)
1983 Medik (TV film)
Sólo pre Cantus firmus (TV film)
1982 Oddychový čas pre sudcu (TV film)
Pražská terčovnica (TV film)
Predčasné leto
Zimný semester (TV film)
Živý sen (TV film)
1981 Rembrandt van Rijn (TV film)
Rezbár a jeho sok (TV film)
Služobná cesta (TV film)
Vták nociar
1980 Hrdina na titulnú stranu (TV film)
Je nás päť (TV film)
Jubelove deti (TV film)
Klenovič Ján (TV film)
Potopená katedrála (TV film)
1979 Blízke diaľavy
Dobrí ľudia ešte žijú (TV film)
Hra na telo
Kraj sveta Istanbul (TV film)
Na vysokej skale: Múdry blázon (TV film)
Olejkár (TV film)
Rosnička
Ťaví zadok (TV film)
1978 Kamenný chlapec (TV film)
Nie
Príbeľská vzbura Janka Kráľa (TV film)
Zbojnícky tanec (TV film)
Žena úspešného muža (TV film)
1977 Kamarátka Jana (TV film)
Preloženie (TV film)
Príležitosť pre osamelého muža (TV film)
Vietor v starých stromoch (TV film)
Vojáci Svobody I. - IV.
Červený muškát (TV film)
Šediny doktora Ondáka (TV film)
1976 Americká tragédia (TV film)
Anjel prichádza oknom (TV film)
Dni Turbinovcov (TV film)
Plukovník Chabert (TV film)
Posledný pohárik (TV film)
Červené víno (TV film)
Španielska gitara (TV film)
1975 Bunda (TV film)
Karol Ketzer (TV film)
Nemám čo povedať (TV film)
Pomsta (TV film)
Predajňa 044 (TV film)
Simultánka s Aľjochinom (TV film)
Zlaté jabĺčko (TV film)
Čtrnáctý v řadě (TV film)
1974 Koktejl (TV film)
Kronika (TV film)
Ohnivé križovatky
Prípad z Amagerskej lúky (TV film)
Serenáda (TV film)
Sprisahanie (TV film)
Tajný agent (TV film)
1973 Návšteva (TV film)
Statky zmätky (TV film)
Teta z Paríža (TV film)
Timon Aténsky (TV film)
Víťazný pád (TV film)
1972 Dlhé blúdenie (TV film)
Predstavenie vo Fordovom divadle (TV film)
Zabiják (TV film)
Zakáľačka u starej mamy
Červené víno (TV film)
1971 Cesta zarúbaná (TV film)
Dosť dobrí chlapi
Krompašská vzbura (TV film)
Mŕtve duše (TV film)
Smútok pristane Elektre (TV film)
1970 87. revír (TV film)
Dvaja (TV film)
Mladosť Tomáša Edisona (TV film)
Noc s mačkou
Strieborný Neptún (TV film)
Žiarlivý extremadurčan (TV film)
1969 322
Figarov rozvod (TV film)
Generácia (TV film)
Inferno (TV film)
Molièr (TV film)
Morská záhada (TV film)
Pišta Makara (TV film)
Prípad jasnovidca Hanussena (TV film)
To je chlap (TV film)
Vinníci (TV film)
1968 Koniec a začiatok (TV film)
Sladký čas Kalimagdory
Traja svedkovia
Ľubica medvedica (TV film)
1967 Hernani (TV film)
Izrafel (TV film)
Kristove roky
Polnočný vlak (TV film)
Svätý experiment (TV film)
Tři dcery
Villon, spor o básnika (TV film)
1966 Siedmy kontinent
Tri gaštanové kone (TV film)
Vrah zo záhrobia
1961 Pieseň o sivom holubovi
1958 V hodine dvanástej
1957 Posledná bosorka
1956 Čisté ruky
1950 Boj sa skončí zajtra

TV seriály

1989 Škola detektívky (TV seriál)
Honba za pokladom (E04)
1984 Vrabce z Tŕnia (TV seriál)
1983 Lekár umierajúceho času (TV seriál)
Via Doloris (E05)
V službách zákona (TV seriál)
1982 Hráč na vlastnú päsť (TV seriál)
1980 A teraz sa rozhodni (TV seriál)
Bakalári (TV seriál)
Svadba bez nevesty (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
1978 Farebné rozprávky (TV seriál)
Ve znamení Merkura (TV seriál)
Stopa stříbrných draků (E04)
1977 Rachotilkovia (TV seriál)
Útek zo zlatej krajiny (TV seriál)
1975 Naši synovia (TV seriál)
1971 Parížski mohykáni (TV seriál)
V tieni vlkov (TV seriál)
1970 A. C. Dupin zasahuje (TV seriál)
Vražda v ulici Morgue (E01)

Dokumentární

1987 Labyrint (TV seriál)
1976 Komunisté (TV seriál)
1971 Stoj slnko - hýb sa zem (TV film)

Divadelní záznam

1981 Figarova svadba (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky