Reklama

Reklama

Křižovatka osudu

Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Čtyři generace mužů z jedné rodiny se setkávají v restauraci rychlého občerstvení. Řeklo by se: "Normální rodina." Ale pradědeček Henry ví až příliš dobře, že slovo normální není právě na místě. Naštěstí i život plný chybných rozhodnutí se dá napravit - někdy radostí, někdy smutkem nebo odpuštěním v ten pravý okamžik. Proto Henry vymyslí zajímavý plán... Christopher Walken, Josh Lucas, Michael Caine a Jonah Bobo jsou ústřední čtveřicí tohoto road-trip filmu, který vás provede jihozápadem Spojených států. Smích, pochopení, odpuštění a usmíření. To vše naleznete na cestě, kde už příští křižovatka může být křižovatkou osudu. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (23)

genetique 

všechny recenze uživatele

Ďalší z rady príjemných filmov s vďačnou témou zo života, ktorá však opäť nesklame. V príbehu, v ktorom si herci nemusia nič dokazovať a o to lepšie sa na nich pozerá. Téma, ktorá vyzdvihuje a drží v príbehu životné a rodinné priority, a možno si za pár dní nebudete vedieť spomenúť na príbeh, no budete si pamätať, že počas jeho sledovania vás zahrial pri srdci, pohladil dušu a zútulnil sledovanie. K tomu tragická komickosť, ktorá filmu pridáva na atmosfére. A záver, ktorý ste už videli neraz, ale vidieť ho znova nikoho nepobúri. 80%. ()

Reklama

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Podařené černohumorné pojednání o smrti, zpopelnění, rozptylu a plnění posledních přání, ať už jsou jakákoliv. Křižovatka osudu má štěstí na fantastické herecké obsazení a poutavý příběh, který se sleduje velice příjemně a ubíhá zrovna tak, jako americká krajina okolo toho prastarého VW (tj. rychle a s pohodou). Čtyři čisté. ()

Olivier 

všechny recenze uživatele

Pohřební road-movie, skvěle herecky obsazená, s pohodovou, lehce nahořklou atmosférou. Nijak zvlášť originální zápletka (děda filuta, co svým příbuzným s pomocí závěti nedá ani po smrti pokoj) je vyprávěna s takovou elegancí a jistotou, že tomu filmu rádi odpustíte, že jste něco podobného viděli v různých variacích už mnohokrát. Navíc je zde v jedné z hlavních rolí můj favorit, jako vždy skvělý, Ch. Walken. Těch 80ti minut života, které do toho investujete, určitě nebudete litovat. (12.2.2006) A po druhém zhlédnutí mi to připadá ještě lepší. Taky jsem předtím zapomněl zmínit výbornou hudbu. Jdu k tomu rychle dělat titulky, ať si to užijí i jazykově monogamní. ()

cab 

všechny recenze uživatele

Pribeh o generaci ctyr muzu a jejich setkani, ktere je nasledovano smutnou udalosti, jez da podnet k vyletu do jizni casti USA s prubeznym objasnovanim minulosti a zivotnich kroku. Sympaticke drama s neohranou tematikou netradicnich zivotnich udelu s civilnimi vykony vsech hercu, kteri jsou vyborni at uz se jedna o starsi generaci ci prekvapive i zastupce te mladsi. 75% ()

Galerie (26)

Zajímavosti (3)

  • Katrina (Glenne Headly) pozerá na začiatku filmu vo svojej izbe horor Loď duchov (2002). (genetique)
  • Natáčelo se na několika místech v Novém Mexiku. (Lumberjack)
  • Michael Caine, ktorý je v tomto snímku filmovým otcom Christophera Walkena, je od neho v skutočnosti starší iba o desať rokov. (genetique)

Reklama

Reklama