foto

Gerry Bamman

  • nar. 18.9.1941 (76 let)
    Independence, Kansas, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 My Father's Will
2004 Křižovatka osudu
The Cookout
2003 Porota
2001 Born Loser
Bouchači a bouchačky
Druhé líbánky (TV film)
2000 Dům s tichým barem
Urbania
V moci snů
1999 Cross-Eyed
Superstar
Zákon pomsty
1998 Velké naděje
1996 Dlouhý polibek na dobrou noc
1994 Vládci loutek
1993 Vrah z Heartlandu (TV film)
1992 Lék pro Lorenza
Osobní strážce
Sám doma 2: Ztracen v New Yorku
1991 Chase, The (TV film)
Loupež v Lufthanse (TV film)
Love, Lies and Murder (TV film)
Manželské rošády
1990 Equal Justice (TV film)
Hodiny zoufalství
Kojak: Nikdo není tak slepý (TV film)
Sám doma
1989 Nebezpečné pátrání (TV film)
Obhájce pravdy
Růžový cadillac
Vražda na Broadwayi
1988 Koktejl
1987 Hiding Out
Tajemství mého úspěchu
1986 Odvaha (TV film)
1985 Brass (TV film)
1984 Old Enough
Sentimental Journey (TV film)

TV seriály

2015 Stoupenci zla (TV seriál)
Na ráně (S03E03)
V úzkých (S03E02)
2012 Made in Jersey (TV seriál)
2009 Dobrá manželka (TV seriál)
2008 Zákon podle Canterburyové (TV seriál)
2007 Patty Hewes - nebezpečná advokátka (TV seriál)
2004 Zachraň mě (TV seriál)
1999 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
1998 Sex ve městě (TV seriál)
1995 Zprávy z New Yorku (TV seriál)
1994 New York Undercover (TV seriál)
1992 Swans Crossing (TV seriál)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)
1989 Jestřáb (TV seriál)
1986 Kriminální příběhy (TV seriál)
Právo v Los Angeles (TV seriál)
1985 Spenser: For Hire (TV seriál)
The Equalizer (TV seriál)
1983 Loving (TV seriál)
1981 American Playhouse (TV seriál)

Dokumentární

2011 Don't Expect Too Much
2002 Benjamin Franklin (TV seriál)
1988 American Experience (TV seriál)
1980 Blesky nad vodou

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace