foto

David Marciano

  • nar. 7.1.1960 (59 let)
    Newark, New Jersey, USA

Biografie

David měl během vyrůstání v Newarku problémy se zákonem a údajně tyto zkušenosti využil později při hraní. Univerzitu studovat v Bostonu - biomedikální inženýrství, ale uvědomil si, že věda není pro něj a rozhodl se pro herectví. V roce 1985 se přestěhoval do Los Angeles, po dvou letech se dočkal příležitosti v seriálu WISEGUY, poté následovali další menší role než přišla v roce 1994 role detektiva Raye Vecchia v seriálu SMĚR JIH. Vydržel dvě sezóny, pak byla jeho role vyškrtnuta kvůli jeho závazkům na jiném filmování.

Také účinkoval v seriálu POSLEDNÍ DON, jinak většinou hrál jen nevýznamné role. Nyní se objevuje v seriálu THE SHIELD - POLICEJNÍ ODZNAK. V r.1991 se oženil s Katayoun Amini, která hrála v seriálu SMĚR JIH bývalou manželku detektiva Vecchia. Spolu mají dvě dcery a syna.

rumbiq

Herecká filmografie

Filmy

2014 Lost Angels
Tiny Detectives
2013 Caught on Tape
2012 Frankie Go Boom
Krásná řeznice (TV film)
2011 Few Options
2004 Křižovatka osudu
1999 Dark Spiral
Kilroy (TV film)
1994 Eyes of Terror (TV film)
Směr jih (TV film)
1993 Gypsy (TV film)
1989 Lehký dotek (TV film)
Noci v Harlemu
Smrtonosná zbraň 2
1988 Hellbent
Police Story: Gladiator School (TV film)
Ulice snu (TV film)

TV seriály

2019 S.W.A.T. (TV seriál)
Trigger Creep (S02E22)
2017 Shooter (TV seriál)
Primer Contact (S01E10)
2016 Shooter (TV seriál)
Musa Qala (S01E03)
Point of Impact (S01E01)
12 opic (TV seriál)
Nesmrtelný (S02E06)
Bosch (TV seriál)
Queen of Martyrs (S02E09)
Follow the Money (S02E08)
Exit Time (S02E07)
další epizody (4)
2015 Policie Battle Creek (TV seriál)
Stockholm (E10)
2014 Inteligence (TV seriál)
Castle na zabití (TV seriál)
Vrah v síti (S07E05)
2013 Ve jménu vlasti (TV seriál)
Poslední úkol (S03E09)
Akce jóga (S03E05)
Jde se na to (S03E04)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Legitimate Rape (S14E18)
2012 Ve jménu vlasti (TV seriál)
Zlomená srdce (S02E10)
Dvě role (S02E09)
Odletím (S02E08)
další epizody (7)
2011 Ve jménu vlasti (TV seriál)
Marine One (S01E12)
Kongresman Brody (S01E10)
Slepé místo (S01E05)
další epizody (7)
2010 Anatomie lži (TV seriál)
Krysař (S02E19)
Zákon gangu (TV seriál)
Belfastská stopa (S03E05)
2009 Dr. House (TV seriál)
Tyran (S06E03)
2008 Policejní odznak (TV seriál)
Family Meeting (S07E13)
Possible Kill Screen (S07E12)
Petty Cash (S07E11)
další epizody (13)
2007 Policejní odznak (TV seriál)
Spanish Practices (S06E10)
Recoil (S06E09)
The Math of the Wrath (S06E08)
další epizody (10)
2006 Policejní odznak (TV seriál)
Postpartum (S05E11)
Of Mice and Lem (S05E10)
Smoked (S05E09)
další epizody (11)
2005 Agentura bez rizika (TV seriál)
Policejní odznak (TV seriál)
Judas Priest (S04E12)
A Thousand Deaths (S04E11)
String Theory (S04E09)
další epizody (8)
2004 Kriminálka New York (TV seriál)
Noční tvorové (S01E02)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Mrtvá neznámá (S02E04)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Dvojité x (S04E17)
2002 JAG (TV seriál)
Nedostatek kyslíku (S08E05)
1998 The Last Don II (TV seriál)
1997 Poslední don (TV seriál)
1994 Směr jih (TV seriál)
1993 Strážce moře (TV seriál)
1991 Civil Wars (TV seriál)
1987 CBS Summer Playhouse (TV seriál)

Dokumentární

2008 Speechless (TV film)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace