foto

Norbert Weisser

  • nar. 9.7.1946 (71 let)
    Neu-Isenburg, Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 One Weekend
2012 Road to Hell
2010 Being Killed
Tales of an Ancient Empire
2009 Andělé a démoni
2006 Cool Air
2005 Infection
2004 Křižovatka osudu
2003 Bad Bizness
2001 Learning Curve, The
Profesionál
2000 Pollock
1998 Sorcerers
1997 Crazy Six
Výbuch
1996 Adrenalin: Předběhni smrt
Jezdci purpurových stepí (TV film)
Nemesis 3: Boj s časem
Nemesis 4: Zjevení
Omega Doom
Und tschüss! In Amerika (TV film)
1995 Heatseeker
Moje Antonie (TV film)
Zabijáci v nás
1994 Poslední let (TV film)
Vítejte ve Wellville
1993 Arkáda
Hokus pokus
Schindlerův seznam
1992 Chaplin
In the Line of Duty: Siege at Marion (TV film)
Zákeřnost
1991 Cesta do pekla (TV film)
Rocketeer
1990 Captain America
Incident (TV film)
Midnight Cabaret
Radicals, The
1989 From Hollywood to Deadwood
Secret of the Ice Cave, The
1988 Sladké lži
1987 Down Twisted
Walker
1986 Tři amigos
1985 Radioaktivní sny
Stark (TV film)
1984 Zákon města
1983 Zóna soumraku
1982 Android
Věc
1980 Nebeská brána
1979 Beggarman, Thief (TV film)
1978 Agent Keefer (TV film)
Půlnoční expres
1977 McNamara's Band (TV film)
Smrtelný trojúhelník (TV film)

TV seriály

2012 Perníkový táta (TV seriál)
Madrigal (S05E02)
2008 Gemini Division (TV seriál)
2005 Posel ztracených duší (TV seriál)
2004 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Pohřbená zaživa (S01E10)
2001 Alias (TV seriál)
V tajných službách (TV seriál)
1998 Lovec z podsvětí (TV seriál)
Ze Země na Měsíc (TV seriál)
1996 Deutschlandlied (TV seriál)
1995 Inseln unter dem Wind (TV seriál)
1994 Pohotovost (TV seriál)
Veselé obludy (TV seriál)
1991 The Company II: Oběti (TV seriál)
1990 Zapadákov (TV seriál)
1989 Mancuso, FBI (TV seriál)
Peaceable Kingdom, A (TV seriál)
1987 Spies (TV seriál)
1984 Hunter (TV seriál)
1983 M*A*S*H - Co bylo potom (TV seriál)
Masquerade (TV seriál)
Scarecrow and Mrs. King (TV seriál)
1982 Bring 'Em Back Alive (TV seriál)
Knight Rider (TV seriál)
Tales of the Gold Monkey (TV seriál)
1981 Greatest American Hero, The (TV seriál)
1977 Lou Grant (TV seriál)
The Hardy Boys/Nancy Drew Mysteries (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace