Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když je lodní svářeč a amatérský boxer Jake Huard přijat na námořní akademii v Annapolis, věří, že se mu splnil jeho sen. Jakea čeká náročné studium i řada obtížných zkoušek, přesto věří, že uspěje. Večer před odjezdem se seznámí v baru s půvabnou Ali, po nástupu na akademii s překvapením zjišťuje, že dívka je jeho velící důstojnicí. Jake je zvyklý na fyzickou zátěž, tvrdé kondiční tréninky mu problémy nedělají. Má ale potíže s matematikou, navigací, a především s respektováním autorit. Často pak doplácí na svou zbrklost a svéhlavost, a když se rozhodne utkat v boxerském ringu s velícím důstojníkem Colem, dostane pořádný výprask. Díky Coleovi se jeho studium na akademii mění v těžký boj. Jake by nejraději s akademií sekl a vrátil se k práci v loděnici, zároveň ale chce svému otci dokázat, že je schopný dosáhnout svých cílů. (Nova Cinema)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (168)

mil@n.fanatik 

všechny recenze uživatele

Moc přijemný a pohodový film. Dlouho jsem se do něho neměl, myslel jsem, že to bude trochu nuda, ale nakonec jsem jen litoval, proč jsem si ho nepustil dřív, protože byl fakt moc moc pěkný. Jediné negativum, které se netýká filmu bylo, že byl špatně načasovaný dabing, kde slova byly dřív, než postavy přímo mluvili. Nejhorší to bylo,jak byli v ringu. Ani ještě neboxli a už jsem slyšel rány... Jinak super. Ale i přesto mi to pohodu s filmu nepřebilo... 75% ()

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Annapolis sa radí do kategórie "filmová jednohubka". Skrz naskrz priemerné, športové drama, ktoré v žiadnom prípade nemá ambície vyryť dieru do sveta. Ak predpokladáme, že vám vaše oči počas premietania nevypovedali službu, mali ste možnosť zhliadnuť zopár malých hviezdičiek z viac menej známych popcornov - Jordana Brewster (Rychlo a zbesilo 1), James Franco (Spiderman), Tyrese Gibson (Rychlo a zbesilo 2). Hľadáte niečo na štýl "americká oddychovka", ktorá je mimochodom nadmieru predvídateľná?..budiž.. ()

Reklama

Nach 

všechny recenze uživatele

Americké námořnictvo, to je elita. Výcvik jako z pekla, stejná uniforma, stejný žargon, stejná sexuální orientace a černoch co je velký šéf. A samozřejmě vás jako nadřízený pořádně s...e. Co s tím uděláte? No rozbijete mu čelist. Že to je zakázané? Ale kde že... Americké námořnictvo má u toho box. No a není nic lepšího než využít příležitosti a dát do tlamy svému nadřízenému za to, že je férový, edukativní a úspěšnější, než vy usmrkanci! A tak tu máme Annapolis. Film o vojenském drilu s charismatickým židem Jamesem Francem a nežidovským nadřízeným černochem Jimem Parrackem. Film kvůli kterému si mladí chlapci pera (psací potřeby úchylové) leštit nebudou. 70% ()

italka63 

všechny recenze uživatele

Já vlastně čekala nafoukaný vlastenecký drill amerických mariňáků a pustila si to jen kvůli upřímným a šibalským očím Jamese Franca....jenže on ten filmík za to stál, tak předně, ten nacionalismus se ani nekonal, spíš sonda mezi obyčejné kluky. Když pracujete denně s tátou a a bráchou v loděnici, kde stavíte bitevní lodě pro námořnictvo, a přes tu širokou řeku se denně díváte na budovy Akademie, začne se vám leccos honit v hlavě a pokud ještě umíte trochu boxovat....podotýkám ještě, že Tyresemu Gibsonovi uniforma velmi, velmi sekla a soundtrak byl super, připomínal Matrix. Hlubokánské drama jsem nehledala a byla překvapena za čtyři hvězdy. ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Šikana, buzerace, řvaní a nováčci pod vším tím tlakem se pomalu mění v pravé muže anebo odpadnou…. Ano, je to takto prosté. K tomu hlavní postavou je hrdina bez jediné vlastnosti, který se přihlásí k maríně a není moc jasné proč. V závěru film doplní několik nepříliš zručně nasnímaných boxovacích bitek. SHRNUTÍ: Chci se přihlásit k US maríně. ()

Galerie (49)

Zajímavosti (5)

  • Hoci sa dej filmu odohráva v prostredí americkej Námornej akadémie, vznikol bez podpory amerického Ministerstva námorníctva a Ministerstva obrany. (MikaelSVK)
  • V magazínu „Muscle & Fitness“ byl snímek označen jako film s osmým nejlepším sportovním tréninkem. Prvenství drží Rocky (1976). (Sufferer)
  • Annapolis je hlavným mestom amerického štátu Maryland a tiež sídlom okresu Anne Arundel. Námorná akadémia bola založená v roku 1845 vtedajším ministrom námorníctva Georgeom Bancroftom. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama