Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Příběh pojišťovacího likvidátora Matlače, který se zarputile snaží nalézt viníka autohavárie. Případ je mu od začátku podezřelý, a proto si vytváří vlastní vysvětlení. Od této chvíle začne v Matlačovi probíhat zcela nekontrolovatelný proces podezřívání, hypotéz, které přerůstají až v horečnaté stavy. (oficiální text distributora)

Recenze (6)

garry 

všechny recenze uživatele

Předloha je velmi zajímavá od Norberta Frýda ze sbírky Tři nepatrní muži. Doporučuji přečíst. Zindulka se na roli vyloženě hodil, Kateřina Brožová také. ()

gudaulin 

všechny recenze uživatele

Díky hereckým schopnostem Stanislava Zindulky ucházející, jinak jde o zcela průměrnou televizní inscenaci o stárnoucím pojišťovákovi, který před odchodem do penze neví, co s volným časem a nepříliš funkční manželství si kompenzuje hrou na soukromého detektiva. Ve svých konstrukcích se dopustí omylu...Celkový dojem 50 %. ()

argenson 

všechny recenze uživatele

Celkem předvídatelné rozuzlení, solidní herecké výkony a opětovný postesk nad tím, jak jsme ve zdraví mohli přežít půlku devadesátek co se outfitů týče. ()

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Kdyby se nezakoukal likvidátor z pojišťovny Matlač do krásného blonďatého stvoření, mohlo vše dopadnout daleko jinak. Shoda okolností, náhod, podezírání, vykonstruovaných hypotéz a bůh ví čeho ještě dalšího, vyústí k nečekané tragédii. V hlavní úloze Standa Zindulku a Kačka Brožová, kde jim po boku sekunduje Daneček od Rousu. 55% ()

Reklama

Reklama