Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V blízké budoucnosti, kdy zuří válka na blízkém východě a ceny u.s. ropy stojí šest dolarů za galón, ambiciózní bankéř Tom Hanson (Christian Slater) se najednou ocitne v pozici 20-ti miliardový nabídky na převzetí společnosti pro ruskou ropnou společnost. Je to obchod, pro který by někteří i zabíjeli. Ale postupně, Tom a jeho idealistická společnice (Selma Blair), odkrývají pravdu o této transakci a uvědomují si, že je v sázce mnohem více než jen peníze a fosilní palivo. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (12)

Ant 

všechny recenze uživatele

Stupidita tohohle filmu bije do očí. Celý scénář je naprosto mizerný, a neustále se snaží vnutit divákovi dojem, že zápletka je mnohem složitější, než se zdá. Ani herci film nijak nezvedají a zajímalo by mě, co Slatera neustále táhne do tak sračkoidních filmů. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Hrozně velká snaha natočit cool thriller z budoucnosti, postavený na tehdy skoro neuvěřitelné představě 35 kč za litr benzínu. Ale jednání a motivace jednotlivých postav jsou nahodilé, samy nevědí, o co usilují, takže se koná jen nuda, nelogičnosti a hlouposti. ()

jajinka 

všechny recenze uživatele

Tak film to nebyl zase až tak špatný, mně se třeba hlavní hrdina zdál být sympatický, ale nebylo to pořádně dotažené do konce.. V některých částech zbytečně rozvleklé a nudné. ()

YURAyura 

všechny recenze uživatele

Az na ten dobry konec je to docela slusna sonda do vetsiho byznyzu, do ktereho neni z pozice bezneho smrtelnika videt, ale pravda na druhou stranu kapku rozvlekeljsi a nudne... ()

Martin741 odpad!

všechny recenze uživatele

Presne kvoli takymto filmom je Christian Slater /Jmeno Ruze/ tam, kde je : hrozna rezia, nuda dostala neprimerane vela priestoru, pribeh snimku nedava zmysel a hrozne/ziadne herecke vykony. 0 % ()

robo7773 

všechny recenze uživatele

Film ktorý váas asi sotva zaujme, nudný film z politického prostredia wall street. Jednoducho povedané ze je to strata casu, nezachranil to ani christian, ktorý nebol velmi presvedcivý a celkovo film nestál za vela. Neviem ci nahodou dve hviezdicky nie su aj vela!!! ()

Paladin25 

všechny recenze uživatele

Kvalitný triller ktorý zaujme hlavne prepracovanou myšlienkou, čo keby vstúpila Amerika do vojny so svojimi Arabskými priateľmi. ()

TylerD. 

všechny recenze uživatele

Jaký sakra scifi? Jinak film se mi zdál o mnoho lepší než říkají procenta (dnes 42 %). Občas se u těchto politicko-právních dramat divák ztrácí, což nastalo i tady ale v přijatelné míře, většinou se zase brzy chytnete a nakonec i předvídáte závěr. Jinak ano, myslím si, že takhle to v reálu možná i může chodit. Akorát jsem nepochopil jednu zásadní věc - co je na tom vlastně tak neetického? :D Možná je to tam jen pro účely filmu :) ()

Reklama

Reklama