Reklama

Reklama

Loď duchů

Trailer

Obsahy(1)

V Beringově moři je nalezena luxusní zaoceánská loď Antonia Garza, která je z dosud nevyjasněných příčin od roku 1953 pohřešovaná. Na takovou loď má právo ten, kdo ji objeví a přiveze do přístavu. Nálezci se domluví, že si ji ponechají, což se později ukáže jako nejhorší rozhodnutí jejich života. Loď je opuštěná a poškozená. Začnou ji opravovat, a protože vraky nehledají jen tak z dobré vůle, ale pro peníze, zajímají se především o to, co na lodi je a co by se dalo zpeněžit. Brzy se ale začnou dít podivné věci. Jednotlivým členům posádky se na lodi začínají zjevovat přízraky. Cestou do přístavu se za podivných okolností začnou ztrácet členové posádky. Hrůza z neznámého nepřítele a boj o život promění jejich cestu v opravdové peklo. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (400)

Radka_86 

všechny recenze uživatele

Jo je to béčko, jo je to v zásadě dost hovadina, ale co? Já to včera viděla už potřetí a pořád mě to docela bavilo a nijak neotrávilo. Hned ta první scéna s drátem je super a celý film je akční a napínavý - stále se neco děje a líbí se mi i hudba. Pohodová podívaná na pozdní noční nebo spíše ranní hodiny, když se člověku nechce spát ale už ani koukat na něco u čeho by musel přemýšlet :-) Nemám důvod jít pod 50% ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Nic moc originalniho, filmu s duchama je spousta, s duchama na lodi uz tolik ne, ale porad to jsou duchove. Pribeh neni uplne nejhorsi a hlavne tu je hodne slusna atmosfera. Herci nestoji za rec a hlavni duvod, proc se na tenhle film vzdy rad podivam, je tech par krvavejch a par nechutnejch scen, jiste, moc nich neni, ale i tak to stoji za to a pod 3* nepujdu. ()

Reklama

imf 

všechny recenze uživatele

Provařená videopultovka recyklující snad všechno co už jste v žánru viděli. Vystavět horor kolem mořeplaveckých klišé o ultradrsňácích (a ultradrsňačkách) a dochutit ho báchorkou o "lodi duchů", takhle páchnoucí naviják dneska snad nesežere nikdo. To že jde film do kin, považuji za hrubou urážku divácké inteligence ;) ()

malylada 

všechny recenze uživatele

Tak od začátku jsem si říkal, jooo to my mohlo být dobrý, casting se mi líbil a mohl by se z toho vyklubat horor ze zajímavého a netradičního prostředí. Po čtyřiceti minutách mi bylo jasné,že jako horor to fungovat nebude a doufal jsem v napínavý triller.... No a nedostavilo se, od vykreslení pointy s příšernou hudbou se to začalo bortit jako domeček z karet. Nápady selhávaly až do nesmyslů. Docela škoda, potenciál na slušný horor to mělo..... 4/10 ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Začátek je brutální nářez a tak jsem se fakt těšil, pak přišli přesvědčující herci a skvělý příběh. Jenže největší škoda tohohle filmu je vražedný duchářský způsob který není vůbec dobrý ani děsivý. Ale důležité je že příběh byl mrazivý a loď měla dobrou atmosféru a konec pro mě překvapivý takže uspokojení po všech špatných věcech jsem našel. ()

Galerie (69)

Zajímavosti (16)

  • Ve scéně, kdy se spustí kabel a téměř všechny lidi na palubě přepůlí, mělo původně dojít ke stětí hlav všech zúčastněných. (Chatterer)
  • Ve 42. minutě vytáhne Epps (Julianna Margulies) z kapsy zlatou cihlu a následně ji položí na pult, držíc ji shora jen prsty. Bankovní cihla je hladká a (při hustotě zlata přes 19 kg/dm3) váží víc než 12 kilogramů, nemohl by ji tedy takto držet. (aquacam)

Reklama

Reklama