Reklama

Reklama

Vražedná terapie

Trailer

VOD (1)

Gordon vede vlastní stavební firmu a získá zakázku na opravu části staré psychiatrické léčebny. Aby vyhrál, slíbil, že opravy zvládne v šibeničním termínu. Všichni dělníci jsou pod tlakem, a když během práce objeví nahrávky z terapie schizofrenní pacientky, začnou se dít podivné věci... (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (335)

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Tento horor mě příliš nezaujal. Není to ani tak horor, jako spíš thriller s hororovými momenty. Příběh se ke konci docela vyjasní, ale že by mě tato pointa nějak ohromila, to ani náhodou. Občas jsem se během filmu i nudil. Žádná sláva se nekonala, ale chápu, že některým se to líbí. 55% ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

7/10 Hlavne prvá polhodinka je úžasná. Skvelo napísané postavy, dobré civilné dialógy a bublajúce tajomstvo v pozadí. Niektoré momenty sú ale značne nedotiahnuté. Napriek tomu, že majú robiť časovo náročnú prácu, väčšinu času len klábosia pri sendvičoch. Trochu ma sklamal záver, ktorý som síce veľmi nepochopil, no i tak mi prišiel dosť nedôveryhodný a deravý a do určitej miery i klišéovitý. A hej, má to úplne odpornú digitálnu kameru!!! ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Brutální psycho. Ono taky nemít v hlavě uklizeno a jít čistit blázinec ve viktoriánském stylu, není úplně košér. To pak někdo najde schizofrenní nahrávky, pustí je a neštěstí je na světě. Chvilku jsem měl pocit, že se v tom ztrácím a místy mi to přišlo jako naprostá šílenost bez ladu a skladu, ale nakonec si všechno sedlo tak jak mělo a já musel Mullanovi, Carusovi a spol. plácat rukama. Ufff! 85% ()

Ouwen 

všechny recenze uživatele

Ke konci už dost překombinované a myslim si, že hlavní problém vidim v tom, že se dění odehrává během dne. Bál jsem se při jediné scéně a jen při dvou dalších jsem cítil mrazení v zádech. Herci nejsou nějak extra sympatický, ale vždycky budu mít radši bandu dospělejch chlapů v takovejch filmech, než teen osazenstvo. Nejvíc sympatickej mi byl Mike a myslim si, že i dialogy jsou napsaný solidně. Bohužel, ke konci to přestalo absolutně fungovat a z prostředí taky toho režisér moc nevytěžil. Možná je to i tou digitální kamerou. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Neskutečně mrazivej horor, kterej čerpá svojí sílu hlavně z dokonale působivýho prostředí opuštěný psychiatrický léčebny a znepokojivý hudby a mně osobně se ještě hodně líbily zvukový záznamy rozhovrů s pacientkou s rozštěpenou osobností, to bylo takový hrozně divný a zároveň nesmírně zajímavý a mrazivý a dodávalo to celkový atmosféře ještě větší sílu, ovšem trošku zamrzí konec, sice je pravda, že myšlenka je dokonolá, ale tak nějak čekaná už jen tim, jak se film neustále snaží nutit diváka aby si myslel něco jinýho a taky já na tyhle konec moc nejsem. Ale jinak špičkovej horor ()

Galerie (32)

Zajímavosti (13)

  • Scénář byl přesně napsán pro natáčení v Denverské státní nemocnici. (Verka13)
  • K natáčení se využívalo jen velmi malé procento budovy kvůli jejímu stavu. (Chatterer)
  • Téměř celý film byl natočen v administrativním komplexu Kirkbride v křídle F, ale mnohé scény byly natočeny v tunelech  na střeše a v křídlech B, C, D a E. (Verka13)

Reklama

Reklama