Reklama

Reklama

Ochrana prezidenta Spojených států je úlohou tajné služby, jejímž členem je i agent Alex Thomas (Cuba Gooding Jr.). Při jedné akci, je však prezident (Jack Scalia) postřelen a později svým zraněním podlehne. Thomas se rozhodne svoje svědomí umlčet alkoholem. Navštíví ho však novinářka Kate Crawford (Angie Harmon), které na vraždě něco nesedí. Společně se s Alexem rozhodnou zjistit, kdo za atentátem stojí. Někdo má však zájem, aby pravda zůstala nadále skrytá… (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (41)

robo7773 

všechny recenze uživatele

** (38 bodov zo 100) Kolko uz takychto filmov sme uz videli, teorie o konspiracných sprisahaniach tajnych organizacii v USA proti vlade, alebo prezidentovi. Asi je uz toho dost a tento film sa da zaradit medzi ostatne ktore z jeho branže. Cize len samam prazdna akcia, v ktorej sa samozrejme nic nestane hlavnym hrdinom a vzdy na konci zvitazia a vsetko vyriesia. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Celkem solidní politický thriller s nečekanou pointou. Pravda celé to vyšetřování je trochu prvoplánovité a se scénou atentátu si mohli víc vyhrát, ale dalo se na to koukat, ani jsem se nenudil a když to člověk vezme kolem a kolem tak film je docela zajímavou alternativou na atentát na Kennedyho. Teda neříkám, že to proběhlo přesně takhle, ale že byl Oswald jenom pouhou figurkou a za vším stál někdo úplně jiný podobně jako v případě atentátníka v tomto filmu, tak to je snad každému jasné.60% ()

Reklama

dopita 

všechny recenze uživatele

Nudnej a šedivej pokus o akční thriller. Akce moc není, a když už, tak je velmi nenápaditě natočená, řekl bych rutinně. Kriminální zápletka nezajímavá a herci taky o ničem. Potenciál na slušnou oddechovku to mělo, ale to by to musel vzít do ruky někdo schopnější. Náladu mě film nezkazil, ale taky ve mně vůbec nic nezanechal. Zkrátka jeden z filmů, kterej se spolehlivě vykouří z hlavy už během závěrečnejch titulků. ()

shantim 

všechny recenze uživatele

Naprostá blbost tvářící se jako hollywoodský akční trhák. Akcemi zde byly jen bouračky aut a trochu střílení kolem, rozmotávání atentátu není vůbec tajemné a napínavé a konec, ten se mi vůbec nelíbil. Novinářka, co je neskutečně otravná a přitom ji každý snáší s naprostým klidem, nechá si ji vlézt do kanclu, člunu, domu a nic se neděje. Každému je navíc jedno, že kam tahle novinářka vleze, tam se vraždí. Nikdo se nebojí. Hlavní hrdina se chová jak blbec a ne jako hrdina. No prostě "srágora" film s výborným hereckým obsazením, které je neviužito. 42% hvězdiček ()

swell 

všechny recenze uživatele

Gooding se mi sem nehodí. Když už ho člověk jednou uvidí v dramatech jako Rádio a Ten nejlepší nebo jako protagonistu slušných komedií, tak si ho jako akčního hrdinu prostě nezamiluje. Nemluvě o tom, že se tento film celkově moc nevyvedl. Příběh je chudý, přiliš ohraný námět a závěr celkem hloupý. Souhlasím s 55%. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (2)

  • Ačkoli se děj filmu odehrává ve Washingtonu, natáčení probíhalo v nedalekém městě Spokane. V hlavním městě USA byly pořízeny jen letecké záběry. (Terva)
  • Film měl být původně v roce 2005 promítán v kinech, avšak po jeho převzetí společností Sony byl distribuován přímo na DVD. (Terva)

Reklama

Reklama