foto

Benito Martinez

  • nar. 28.6.1971 (46 let)
    Albuquerque, New Mexico, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

V dobách mládí, kdy hrál Benito s otcem v kapele, našel zalíbení v muzice a divadle. Později se přestěhoval do Jižní Kalifornie a zapsal se na Hollywoodskou vysokou školu. Po dokončení odešel na Londýnskou Akademii hudby a dramatického umění. Pár let se věnoval divadlu a poté, na přelomu milénia, se vrátil do Ameriky. Proslavil se především svou rolí kapitána Aceveda v seriálu POLICEJNÍ ODZNAK. Dále si zahrál například v seriálu STAR TREK: NOVÁ GENERACE, AKTA-X, MONK, ZÁKON GANGU. Z filmů si zahrál například ve snímku MILLION DOLLAR BABY, SAW a ODPOČÍTÁVÁNÍ.

malej "forkys" johny

Herecká filmografie

Filmy

2017 Barry Seal: Nebeský gauner
Menendez: Blood Brothers (TV film)
2013 Babička Ultima
2010 Dry Land, The
Mandrake (TV film)
Odpočítávání
Před očima (TV film)
2009 Unesená
2006 Kill Your Darlings
Konec hry
2004 Million Dollar Baby
Saw: Hra o přežití
2003 Scooby-Doo: Mexická příšera
2002 Nové šaty
2000 Romeo and Juliet
1996 Her Costly Affair (TV film)
1995 Moje rodina
Smrtící epidemie
1993 Pěst spravedlnosti
Sunset Grill

TV seriály

2017 American Crime (TV seriál)
Epizoda 4 (S03E04)
Epizoda 3 (S03E03)
Epizoda 2 (S03E02)
další epizody (4)
Vražedná práva (TV seriál)
Nobody Roots For Goliath (S04E07)
Stay Strong, Mama (S04E06)
Was She Ever Good at Her Job? (S04E04)
další epizody (7)
Černá listina (TV seriál)
Lipet's Seafood Company (No. 111) (S04E09)
2016 American Crime (TV seriál)
Episode 10 (S02E10)
Vražedná práva (TV seriál)
Anna Mae (S02E15)
There's My Baby (S02E14)
Something Bad Happened (S02E13)
další epizody (4)
Černá listina (TV seriál)
Alexander Kirk (No. 14): Conclusion (S03E23)
Alexander Kirk (No. 14) (S03E22)
Susan Hargrave (No. 18) (S03E21)
2015 American Crime (TV seriál)
Epizoda 11 (S01E11)
Epizoda 10 (S01E10)
Epizoda 9 (S01E09)
další epizody (11)
Domek z karet (TV seriál)
Chapter 31 (S03E05)
Chapter 29 (S03E03)
Chapter 28 (S03E02)
další epizody (4)
2014 Domek z karet (TV seriál)
Chapter 26 (S02E13)
Chapter 25 (S02E12)
Chapter 16 (S02E03)
2013 Castle na zabití (TV seriál)
Stará láska nerezaví (S05E18)
2012 Zákon gangu (TV seriál)
Darthy (S05E12)
To Thine Own Self (S05E11)
Crucifixed (S05E10)
další epizody (7)
Lovci duchů (TV seriál)
There Will Be Blood (S07E22)
Reading is Fundamental (S07E21)
2011 Zákon gangu (TV seriál)
To Be, Act 2 (S04E14)
To Be, Act 1 (S04E13)
Burnt and Purged Away (S04E12)
další epizody (9)
Torchwood (TV seriál)
The Blood Line (S04E10)
Lovci duchů (TV seriál)
How to Win Friends and Influence Monsters (S07E09)
The Girl Next Door (S07E03)
Hello, Cruel World (S07E02)
2010 24 hodin (TV seriál)
Day 8: 5:00 p.m.-6:00 p.m. (S08E02)
Day 8: 4:00 p.m.-5:00 p.m. (S08E01)
2009 Zapomenutí (TV seriál)
2008 Policejní odznak (TV seriál)
Family Meeting (S07E13)
Possible Kill Screen (S07E12)
Petty Cash (S07E11)
další epizody (13)
2007 Božská mrcha (TV seriál)
Policejní odznak (TV seriál)
Spanish Practices (S06E10)
Recoil (S06E09)
The Math of the Wrath (S06E08)
další epizody (10)
2006 Jednotka zvláštního určení (TV seriál)
Policejní vyjednavači (TV seriál)
Žralok (TV seriál)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Vetřelci v kosmické lodi (S02E09)
Vražedná čísla (TV seriál)
Původ (S03E03)
Policejní odznak (TV seriál)
Postpartum (S05E11)
Of Mice and Lem (S05E10)
Smoked (S05E09)
další epizody (11)
2005 Policejní odznak (TV seriál)
Ain't That a Shame (S04E13)
Judas Priest (S04E12)
A Thousand Deaths (S04E11)
další epizody (13)
2004 Policejní odznak (TV seriál)
On Tilt (S03E15)
All In (S03E14)
Fire in the Hole (S03E13)
další epizody (15)
2003 Karen Sisco (TV seriál)
Policejní odznak (TV seriál)
Dominoes Falling (S02E13)
Breakpoint (S02E12)
Inferno (S02E11)
další epizody (13)
2002 American Family (TV seriál)
Co nového Scooby-Doo? (TV seriál)
Firefly (TV seriál)
Naše paní Reynoldsová (E06)
For the People (TV seriál)
Můj přítel Monk (TV seriál)
Policejní odznak (TV seriál)
Circles (S01E13)
Two Days of Blood (S01E12)
Carnivores (S01E11)
další epizody (13)
1999 Druhá šance (TV seriál)
1998 Doktoři z L. A. (TV seriál)
Akta X (TV seriál)
Začátek (S06E01)
1996 Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
A Day in the Life (S03E08)
1994 Dotek anděla (TV seriál)
1993 Policie New York (TV seriál)
Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Vpád 2/2 (S07E01)
1991 Policie z Palm Beach (TV seriál)
Reasonable Doubts (TV seriál)
1990 Zorro (TV seriál)
1987 The Bronx Zoo (TV seriál)

Dokumentární

2008 Speechless (TV film)
2006 Making of 'Kill Your Darlings', The (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace