foto

Júdži Okumoto

  • nar. 20.4.1959 (58 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Beta Test
2014 Awesome Asian Bad Guys
2010 Počátek
2008 Ninjové útočí (TV film)
2007 Johnny Kapahala: Zpátky na prkně (TV film)
2006 Agent v sukni 2
Konec hry
Prapor purpurových srdcí
2005 Vrána 4: Pekelný kněz
2001 Pearl Harbor
Profesionál
2000 I'll Remember April
Partneři (TV film)
Základna 2 (TV film)
1999 Johnny Tsunami (TV film)
1998 Sorcerers
Truman Show
1997 Hra
Kontakt
Podlé zbraně
Výbuch
1995 Krutá spravedlnost
1994 Modrý tygr
Vražda v Beverly Hills (TV film)
1993 American Yakuza
Císařovi hosté
Drtič mozků
Krvavý východ slunce
Lidský terč
Robot Wars
1992 Nemesis
1990 Cacciatori di navi (TV film)
Murder in Paradise (TV film)
1989 Obhájce pravdy
1988 Aloha Summer
1986 Karate Kid 2
Šek je na poště
1985 Crime Killer
Radši umřít
Skutečný genius

TV seriály

2014 Z Nation (TV seriál)
2013 Grimm (TV seriál)
Náhodná známost (S03E04)
2010 Young Justice (TV seriál)
2009 NCIS: Los Angeles (TV seriál)
2008 Mentalista (TV seriál)
2006 Jednotka zvláštního určení (TV seriál)
2005 Sběratelé kostí (TV seriál)
2001 Max Steel (TV seriál)
2000 Policejní okrsek (TV seriál)
18 kol spravedlnosti (TV seriál)
1998 Martial Law - Stav ohrožení (TV seriál)
V.I.P. (TV seriál)
1997 Hráči (TV seriál)
Třeba mě sežer (TV seriál)
1996 Kindred: The Embraced (TV seriál)
Ochránce (TV seriál)
1995 JAG (TV seriál)
Vanishing Son (TV seriál)
1993 Superman (TV seriál)
Walker, Texas Ranger (TV seriál)
1988 Půlnoční linka (TV seriál)
1984 Hunter (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
1982 T.J. Hooker (TV seriál)
1981 American Playhouse (TV seriál)
1979 Knots Landing (TV seriál)

Dokumentární

2017 John G. Avildsen: King of the Underdogs
2007 Válečníci (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace