Reklama

Reklama

Sněhová kalamita

  • Česko Napadl sníh (více)
Trailer

Obsahy(1)

Nečekaná sněhová nadílka zneprůjezdnila přes noc všechny silnice. A to znamená - žádná škola, žádná pravidla, prostě sněhová kalamita! Pro patnáctiletého Hala (Mark Webber) je to šance získat srdce populární Claire (Emmanuelle Chriqui) - nebo se taky totálně zesměšnit. Desetiletá Natálie (Zena Grey) má ještě lepší nápad: zařídit ještě jeden den sněhové kalamity! Ale, aby se jí to podařilo, musí zastavit neústupného odklízeče sněhu (Chris Elliot). Raději si dejte pozor, odklízeči sněhu! Protože, když je sněhová kalamita, může se stát cokoliv... v této bláznivé komedii! (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (45)

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Sněhová kalamita není taková tragédie, jak by mohla být i přes stokrát ohraný příběh. Některé postavy jsou celkem fajn a to se týká i asi největší hvězdy Chevyho Chase, který po delší době je někde trochu víc vidět. Přesto nelze nepřiznat, že jsou tu zde zase staré známé příběhové linie, opět pospojované jen tak "přáteli nebo rodinou". Na sobotní dopoledne to neurazí, jindy by to bylo opravdu špatně investovaný čas. Je zajímavé, jak ve filmu vypadá Emmanuelle Chriqui jako Claire, i když jí v době natáčení bylo už 23, přesto nevypadá ve filmu starší (pouze hezčí:)) než ostatní. ()

masw 

všechny recenze uživatele

Emmanuelle Chriqui v uplých plavkách je sice půvabná (extrémně :) ) ale ve scénách v restauraci ztrácí trochu na kráse, připomíná mi tu holku z klipů Basshuntera a taky mi připomíná, že by mohli znova dávat Pobřežní hlídku. Co se ale filmu týče, je to slabota. Sice chápu, že je to z produkce stanice Nickelodeon, která tvoří pro děti, ale i tak to mohlo s takovým obsazením herců jako Chevy Chase, Pam Grier (zvláště u ní :) ), nebo Chrise Elliota (ten zrůdnej chlap ze Scary Movie 2) být zábavné i pro odrostlejší. Souhlasím s tím, že je to vhodné pro děti v rozmezí 0-10 let, ale s tím že i pro lidí ve věku od 80 po smrt ne, protože dědovi se to nelíbilo, no ale co může on vědět, vždyť teď kouká na Hrbáče. :) ()

Reklama

P@\/EL 

všechny recenze uživatele

Nevím, co kdo od tohohle filmu čekal, ale já jsem očekával nenáročnou podívanou, u které nebudu muset přemýšlet a sem tam se i zasměju a přesně to jsem dostal. Je pravda, že film nenabídne bůhvíjak originální děj a přehršel srandovních scén, u nichž se člověk musí za břicho popadat, ale navodí tu správnou zimní atmosféru, a to navzdory tomu, že je zde zima pořádně idealizovaná a je nutné její vykreslení brát s velkou nadsázkou. Přítomnost takových komických postav jako je řidič pluhu nebo ředitel místní školy rozhodně potěší. ()

Kraliczech 

všechny recenze uživatele

Děj a zpracování filmu neni žádná sláva, nemluvě o scénáři. Ale Chris Koch to má v hlavě srovnaný. Zasadil do tohoto 'veledíla' pár scén, nad kterými se dá zamyslet (zpravodajství...). Možná kdyby vymyslel něco pořádnýho tak to je i koukatelné. Každopádně jeho seriály jsou o třídu lepší a bude lepší, když u nich zůstane. ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Slunečné počasí je zničehonic přerušeno nemalou sněhovou nadílkou. Oč větší problémy dělá sníh dospělým, o to větší radost z něj mají děti, kterým sníh nečekaně přinesl volný den. A ve volném dni se může stát cokoliv - alespoň to si říká Hal, který právě v tento den (stejně jako spousta jeho spolužáků) zaútočí na srdce krásné Claire. To jeho sestra Natalie má jiné starosti - narušit bohulibou činnost Sněhového plužáka, a tak si vydobít další volný den... Sněhová kalamita je takový obyčejný rodinný film. Pro dospělého diváka sice film moc nenabízí - ale zase až tolik nenudí, takže se s ním jedno (zasněžené) odpoledne dá strávit. Pro děti patrně bude film větším zdrojem zábavy, jen jim pak budete muset vysvětlovat, že u nás se chodí do školy pořád - a pokud je počasí vhodné na sáňkování, tak na školu určitě taky... ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama