foto

Chris Koch

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2011 Bad Mom (TV film)
2007 Lipshitz Saves the World (TV film)
2005 Confessions of a Dog (TV film)
2003 Mužská záležitost
2000 Sněhová kalamita

TV seriály

2018 Alex, Inc. (TV seriál)
The Fever (E09)
Rise (TV seriál)
Totally Hosed (E09)
Malý Sheldon (TV seriál)
Seven Deadly Sins and a Small Carl Sagan (S02E06)
Americká manželka (TV seriál)
The Code (S03E07)
It's Not You, It's Me (S02E21)
Field Day (S02E16)
This Is Us (TV seriál)
Toby (S03E05)
A Philadelphia Story (S03E02)
The Fifth Wheel (S02E11)
Taková moderní rodinka (TV seriál)
Daddy Issues (S09E18)
2017 Malý Sheldon (TV seriál)
Solární kalkulačka, trofej a poprsí roztleskávačky (S01E05)
Americká manželka (TV seriál)
Back to School (S02E01)
The Walk (S01E20)
This Is Us (TV seriál)
The Most Disappointed Man (S02E07)
Rodinka na kousky (TV seriál)
Favorite Vision Miguel Matchmaker (S02E18)
Taková moderní rodinka (TV seriál)
Prasečinky (S08E17)
2016 Americká manželka (TV seriál)
Westport Zombies (S01E03)
Galavant (TV seriál)
Do the D'DEW (S02E08)
Taková moderní rodinka (TV seriál)
Halloween 4 - Pomsta Roda Skyhooka (S08E05)
Příběh tří měst (S08E01)
2015 Galavant (TV seriál)
It's All in the Executions (S01E08)
My Cousin Izzy (S01E07)
Two Balls (S01E03)
další epizody (5)
Poslední chlap na Zemi (TV seriál)
Marnej fór (S01E10)
2014 The Neighbors (TV seriál)
Uncle Benjamin (S02E19)
You've Lost That Larry Feeling (S02E15)
2013 The Neighbors (TV seriál)
A Christmas Story (S02E11)
Challoweenukah (S02E05)
September Fools (S02E02)
další epizody (9)
2012 The Neighbors (TV seriál)
Thanksgiving Is for the Bird-Kersees (S01E08)
Halloween-ween (S01E05)
Bathroom Etiquette (S01E04)
další epizody (5)
Taková moderní rodinka (TV seriál)
Hubatá slečinka (S03E13)
Doživotní zásoba (S03E11)
2011 Pravidla milostného provozu (TV seriál)
Taková moderní rodinka (TV seriál)
Od domu k domu (S03E04)
Pánská jízda (S02E18)
Bixby je zpátky (S02E14)
2010 Vychovávat Hope (TV seriál)
Město žen (TV seriál)
Panika (S01E12)
Průměrňákovi (TV seriál)
Dům plný zábavy (S01E18)
Sv. Valentýn (S01E15)
Taková moderní rodinka (TV seriál)
Trenérská lavička (S01E20)
Tohle v domě nestrpím (S01E12)
Scrubs: Doktůrci (TV seriál)
Naše páry (S09E08)
2009 Město žen (TV seriál)
Jde se na tah (S01E02)
Jmenuju se Earl (TV seriál)
Hledá se táta (S04E27)
2008 Jmenuju se Earl (TV seriál)
Můj bráška umí voodoo (S04E08)
Kdybych nebyl bonzákem... (S04E07)
Ukradl karavan (S04E04)
Scrubs: Doktůrci (TV seriál)
Moje ztráta času (S07E10)
2007 Jmenuju se Earl (TV seriál)
Kurz tvůrčího psaní (S03E05)
Obtěžoval reportérku (S02E19)
Scrubs: Doktůrci (TV seriál)
Moje rybička (S06E12)
2006 Jmenuju se Earl (TV seriál)
Dal jsem se na hazard (S02E09)
Kauce za Joy (S02E02)
Tátovo auto (S01E18)
další epizody (4)
Scrubs: Doktůrci (TV seriál)
Její příběh II. (S05E10)
2005 Jmenuju se Earl (TV seriál)
Earlův otec kandiduje na starostu (S01E09)
Earl a pivo zdarma (S01E07)
Earl učitelem (S01E05)
Scrubs: Doktůrci (TV seriál)
Moje štístko (S04E14)
2004 Scrubs: Doktůrci (TV seriál)
Můj nejlepší okamžik (S04E12)
Moje potíže se ženami (S04E10)
Můj průšvih (S03E14)
další epizody (4)
2003 Scrubs: Doktůrci (TV seriál)
Mé nemravné tajemství (S03E09)
Moje filozofie (S02E13)
Moje nová stará kamarádka (S02E12)
2000 Malcolm v nesnázích (TV seriál)
1996 Remember WENN (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace