foto

Chris Koch

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2011 Bad Mom (TV film)
2007 Lipshitz Saves the World (TV film)
2005 Confessions of a Dog (TV film)
2003 Mužská záležitost
2000 Sněhová kalamita

TV seriály

2020 Malý Sheldon (TV seriál)
A Couple Bruised Ribs and a Cereal Box Ghost Detector (S03E18)
2019 A Million Little Things (TV seriál)
Grand Canyon (S02E02)
Malý Sheldon (TV seriál)
The Sin of Greed and a Chimichanga from Chi-Chi’s (S03E08)
A Parasol and a Hell of an Arm (S03E06)
Stoprocentní skóre a opékání nad kahanem (S02E18)
další epizody (4)
Tohle jsme my (TV seriál)
Flip a Coin (S04E04)
The Pool: Part Two (S04E02)
Songbird Road, část první (S03E11)
Huangovi v Americe (TV seriál)
Under the Taipei Sun (S05E21)
2018 A Million Little Things (TV seriál)
Perspective (S01E09)
Alex, Inc. (TV seriál)
The Fever (E09)
Rise (TV seriál)
Totally Hosed (E09)
Malý Sheldon (TV seriál)
Sedm smrtelných hříchů a malý Carl Sagan (S02E06)
Americká manželka (TV seriál)
Locked in the Basement (S03E21)
Insta-Friends (S03E16)
The Code (S03E07)
další epizody (5)
Tohle jsme my (TV seriál)
Toby (S03E05)
Příběh z Filadelfie (S03E02)
Páté kolo (S02E11)
Taková moderní rodinka (TV seriál)
Daddy Issues (S09E18)
2017 Malý Sheldon (TV seriál)
Solární kalkulačka, trofej a poprsí roztleskávačky (S01E05)
Americká manželka (TV seriál)
Back to School (S02E01)
The Walk (S01E20)
Tohle jsme my (TV seriál)
Nejzklamanější člověk (S02E07)
Huangovi v Americe (TV seriál)
How to Be an American (S03E09)
Rodinka na kousky (TV seriál)
Favorite Vision Miguel Matchmaker (S02E18)
Taková moderní rodinka (TV seriál)
Prasečinky (S08E17)
2016 Americká manželka (TV seriál)
Westport Zombies (S01E03)
Děda se závazky (TV seriál)
The Cure (E22)
Gerald Fierce (E16)
Budget Spa (E14)
Galavant (TV seriál)
Do the D'DEW (S02E08)
Huangovi v Americe (TV seriál)
Where Are the Giggles? (S03E08)
Taková moderní rodinka (TV seriál)
Halloween 4 - Pomsta Roda Skyhooka (S08E05)
Příběh tří měst (S08E01)
2015 Děda se závazky (TV seriál)
Sexy Guardian Angel (E07)
My Amal (E06)
Guys' Night (E03)
další epizody (5)
Galavant (TV seriál)
It's All in the Executions (S01E08)
My Cousin Izzy (S01E07)
Two Balls (S01E03)
další epizody (5)
Huangovi v Americe (TV seriál)
So Chineez (S01E13)
Poslední chlap na Zemi (TV seriál)
Marnej fór (S01E10)
2014 The Neighbors (TV seriál)
Uncle Benjamin (S02E19)
You've Lost That Larry Feeling (S02E15)
2013 The Neighbors (TV seriál)
A Christmas Story (S02E11)
Challoweenukah (S02E05)
September Fools (S02E02)
další epizody (9)
2012 Mrcha od vedle (TV seriál)
The Wedding... (S01E04)
Parent Trap... (S01E03)
The Neighbors (TV seriál)
Thanksgiving Is for the Bird-Kersees (S01E08)
Halloween-ween (S01E05)
Bathroom Etiquette (S01E04)
další epizody (5)
Workaholics (TV seriál)
Ders Comes in Handy (S03E09)
Taková moderní rodinka (TV seriál)
Hubatá slečinka (S03E13)
Doživotní zásoba (S03E11)
2011 Pravidla milostného provozu (TV seriál)
Workaholics (TV seriál)
Muscle I'd Like to Flex (S01E09)
The Strike (S01E06)
The Promotion (S01E04)
další epizody (4)
Vychovávat Hope (TV seriál)
Šmik, šmik (S01E15)
Taková moderní rodinka (TV seriál)
Od domu k domu (S03E04)
Pánská jízda (S02E18)
Bixby je zpátky (S02E14)
2010 Město žen (TV seriál)
Panika (S01E12)
Průměrňákovi (TV seriál)
Dům plný zábavy (S01E18)
Sv. Valentýn (S01E15)
Taková moderní rodinka (TV seriál)
Trenérská lavička (S01E20)
Tohle v domě nestrpím (S01E12)
Scrubs: Doktůrci (TV seriál)
Naše páry (S09E08)
2009 Město žen (TV seriál)
Jde se na tah (S01E02)
Ted a spol. (TV seriál)
Právnička, Lemur a malá špionka (S02E02)
Jmenuju se Earl (TV seriál)
Hledá se táta (S04E27)
2008 Jmenuju se Earl (TV seriál)
Můj bráška umí voodoo (S04E08)
Kdybych nebyl bonzákem... (S04E07)
Ukradl karavan (S04E04)
Scrubs: Doktůrci (TV seriál)
Moje ztráta času (S07E10)
2007 Jmenuju se Earl (TV seriál)
Kurz tvůrčího psaní (S03E05)
Obtěžoval reportérku (S02E19)
Scrubs: Doktůrci (TV seriál)
Moje rybička (S06E12)
2006 Jmenuju se Earl (TV seriál)
Dal jsem se na hazard (S02E09)
Kauce za Joy (S02E02)
Tátovo auto (S01E18)
další epizody (4)
Scrubs: Doktůrci (TV seriál)
Její příběh II. (S05E10)
2005 Jmenuju se Earl (TV seriál)
Earlův otec kandiduje na starostu (S01E09)
Earl a pivo zdarma (S01E07)
Earl učitelem (S01E05)
Scrubs: Doktůrci (TV seriál)
Moje štístko (S04E14)
2004 Scrubs: Doktůrci (TV seriál)
Můj nejlepší okamžik (S04E12)
Moje potíže se ženami (S04E10)
Můj průšvih (S03E14)
další epizody (4)
2003 Scrubs: Doktůrci (TV seriál)
Mé nemravné tajemství (S03E09)
Moje filozofie (S02E13)
Moje nová stará kamarádka (S02E12)
2000 Malcolm v nesnázích (TV seriál)
The Bots and the Bees (S01E14)
1996 Remember WENN (TV seriál)