Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Rebecca je krásná a přitažlivá dívka, kreré zdánlivě nic neschází. Jenže ona právě přistihla svého přítele Richarda s jinou, a tak je rozhodnuta pomstít se mu! Rychle schání kluka na "jednu noc" , aby v Richardovi vzbudila žárlivost... Její hledání se promění v bláznivou cestu, na které rozhodně nebude nouze o vtipné situace, a během níž objeví i opravdovou lásku! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (95)

desa odpad!

všechny recenze uživatele

jiz jsem to zde do nejakeho hodnoceni psal. nechapu tenhle druh americkeho humoru - poblita prsa, chachacha, uklouznuti na menstruacni krvi - super for, za celej film jsem se ani jednou nezasmal a to si myslim, ze mam dobrej smysl pro humor. pokud by slo davat minus procenta, nemel bych s tim problem. nechapu tento druh filmu, ale americanum se to stava casto. jako herec bych se za ucast v tomto filmu stydel vic nez za ucast v serialu o Zemanovi. ()

Vabr 

všechny recenze uživatele

Moje babička mě požádala o to, abych jí dal nějakou romantickou komedii. Já žádný tyhle filmy nesleduju, tak jsem jí ze srandy vybral největší sra*ku podle hodnocení i příběhu. Dívala se na to dnes u nás doma s mojí mamkou. Přišel jsem se nenápadně do obýváku podívat, jak se jim to líbí. Už jsem šel zase do pokoje, když se mě mamka zeptala, co to má znamenat, taková blbost. Viděli asi jen 20 minut a dali mi to zpět, protože to byla nekoukatelná kravina. Proto jsem se na to schválně podíval. Je to ten typ přeplácaný americký komedie. Musím uznat, že to byla kravina a příběh to až tak moc nemělo, ale fakt jsem se někdy úplně smál. Velká škoda, že druhá polovina už tak zábavná nebyla. Scény na sebe tak trošku střihama nějak nenavazovaly (aspoň podle mě). Myslím, že pokud se chcete fakt zasmát, tak se na to podívejte. Myslím si, že jsou i o dost horší filmy. Nemyslím si, že by tenhle film měl mít jen 18%. Dal bych asi 36%. VYHODNOCENÍ: NÁZEV FILMU 100% SEDÍ ()

Reklama

Dzvandzi odpad!

všechny recenze uživatele

Tak to byl asi uplně nejhorší film co kdy mé oči spatřili.Nevtipné a velmi nechutné scény mi jenom potvrdili mé hodnocení.Krásný konec,no nebyl nádherný?...Bota byla opravdu šťastná haha :D..Díky sum 41 za probuzení z polospánku u této neuvěřitelné sračky 5% za jejich koncertové vystoupení (když zapomenu na balící scénu u baru hahaha :D) a dabing u této kapely byl v Češtině opravdu suprový …(vím moje chyba) )))))…. ()

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

Verím tomu, že tento film nebol myslený vážne a ide o recesiu - a že je to recesia ako delo! Stupídna fekálna komédia s prvkami romantiky, ktorá ma však na moje vlastné prekvapenie celkom pobavila. Zdrojom zábavy je hlavne cynické uťahovanie si z atraktívnych a hlúpučkých blondíniek. Humor je prízemný, scenár jednoduchý, ale niektoré hlášky celkom fajn. Postavy karikujú svoje skutočné predlohy, s akými sa každý z nás už určite stretol. Preháňanie je dobrý spôsob ako si vystreliť zo života a v tomto prípade z plytkých blondínok, ktoré nám v konečnom dôsledku začnú byť aj trochu sympatické. Zdá sa, že všetci herci si to užívali. Pre mňa má tento film dva plusy navyše - sladkého Eddie Kaye Thomasa, ktorého žeriem už od Prcičiek a bombasticky "khúlovú" Carmen Electra, ktorá vám ukáže, že keď 120 kilovému vyhadzovačovi povie, že ho rozplače ako malé dieťa, tak to aj urobí ;-)))) ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Jenny a Carmen se mi fyzicky líbí, takže musím konstatovat, že tohle byl krásný film, protože minimálně jedna z nich byla vždy v záběru. Poněkud horší je to s jejich hereckým a komediálním talentem, protože po těch již dlouho marně pátrá Sherlock Holmes, Fox Mulder i ten zapomnětlivý týpek v baloňáku. Byl to zkrátka film bez děje, komedie bez humoru a romantika spojená s vyměšováním, ale to nic nemění na tom, že s vypnutým zvukem byl krásný. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (5)

  • Ve filmu se objevila slavná kanadská punková skupina Sum 41. (Stanley619)
  • Během natáčení filmu se režisér John Mallory Asher oženil z hlavní protagonistkou filmu Jenny McCarthyovou. Manželství ale nemělo dlouhého trvání. (Terva)
  • Jenny McCarthy (Rebecca), Kam Heskin (Carrie), Victor Webster (Richard) a Lochlyn Munro (Kevin) si zahrali aj v seriáli Čarodejnice (1998), nie však v rovnakých epizódach. (Raccoon.city)

Reklama

Reklama