foto

Teddy Lane Jr.

  • nar. 1967
    Phoenix, Arizona, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Frozen Peas
2012 She Wants Me
2009 Bed Ridden
2007 Černý pátek (TV film)
2005 100% blond
Šoféři
2003 Dům naruby
2001 Gabriela
Jedinečný
Tři staré grácie (TV film)
Velké průšvihy Maxe Kyblíka
2000 Nepolapitelný virus (TV film)
Red Letters
1999 Breaks, The
1997 Corporate Ladder, The
Gang policajtů
Přílivová vlna (TV film)
Suverén
The Apocalypse
1995 Americká dcera

TV seriály

2017 Training Day (TV seriál)
Kodex cti (E04)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Odplata (S08E15)
2016 Angie Tribeca (TV seriál)
Inside Man (S01E09)
Castle na zabití (TV seriál)
Spolek největších detektivů (S08E14)
2014 Mystery Girls (TV seriál)
Silicon Valley (TV seriál)
Střet zájmů (S01E05)
2013 Hit the Floor (TV seriál)
The Crazy Ones (TV seriál)
2012 Franklin a Bash (TV seriál)
L'affaire Du Coeur (S02E05)
2011 American Horror Story (TV seriál)
Halloween 1/2 (S01E04)
Californication (TV seriál)
Soud (S04E10)
2010 Gigantic (TV seriál)
Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně (TV seriál)
Starý známý (S01E01)
Anatomie lži (TV seriál)
Krysař (S02E19)
Glee (TV seriál)
Boží sendvič (S02E03)
2009 Secret Girlfriend (TV seriál)
Vincentův svět (TV seriál)
Komikův konec (S06E07)
2008 Mentalista (TV seriál)
Raising the Bar (TV seriál)
Odložené případy (TV seriál)
Duch mého dítěte (S05E18)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Vysoká hra (S06E16)
2007 Big Shots (TV seriál)
Cory in the House (TV seriál)
iCarly (TV seriál)
2006 Dexter (TV seriál)
S pravdou ven (S01E11)
Vidět rudě (S01E10)
Za rozbřesku (TV seriál)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Muž s kostí (S01E18)
2005 Posel ztracených duší (TV seriál)
Dr. House (TV seriál)
Těžká váha (S01E16)
Policejní odznak (TV seriál)
String Theory (S04E09)
2004 Drake a Josh (TV seriál)
Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
Joel Gideon (S02E05)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Piráti (S03E09)
2003 Arrested Development (TV seriál)
Situace: Ohrožení (TV seriál)
Zázraky (TV seriál)
2002 George Lopez (TV seriál)
Push, Nevada (TV seriál)
Still Standing (TV seriál)
Západní křídlo (TV seriál)
Hartsfield's Landing (S03E14)
2001 Zloději (TV seriál)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Matčiny oči (S01E17)
Sabrina - mladá čarodějnice (TV seriál)
Sabrina, the Activist (S05E19)
2000 Bostonská střední (TV seriál)
Malcolm v nesnázích (TV seriál)
Machři a šprti (TV seriál)
Diskotéka a Dračí doupě (E18)
1999 Čarodějky (TV seriál)
Černá magie (S02E06)
1998 Možná už zítra (TV seriál)
Sedm dní (TV seriál)
V.I.P. (TV seriál)
1997 Advokáti (TV seriál)
Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
Žně (S01E02)
Hráči (TV seriál)
Návštěvník (TV seriál)
1996 Arli$$ (TV seriál)
Dangerous Minds (TV seriál)
Správná Susan (TV seriál)
1994 Klíšťák (TV seriál)
1992 Melrose Place (TV seriál)
1987 Báječní a bohatí (TV seriál)
1974 Zrozeni ke svobodě (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace