foto

Teddy Lane Jr.

  • nar. 1967
    Phoenix, Arizona, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Frozen Peas
2012 She Wants Me
2009 Bed Ridden
2007 Černý pátek (TV film)
2005 Šoféři
100% blond
2003 Dům naruby
2001 Gabriela
Jedinečný
Tři staré grácie (TV film)
Velké průšvihy Maxe Kyblíka
2000 Nepolapitelný virus (TV film)
Red Letters
1999 Breaks, The
1997 Corporate Ladder, The
Gang policajtů
Maker, The
Přílivová vlna (TV film)
The Apocalypse
1995 Americká dcera

TV seriály

2017 Training Day (TV seriál)
Code of Honor (E04)
2016 Angie Tribeca (TV seriál)
Inside Man (S01E09)
Castle na zabití (TV seriál)
Spolek největších detektivů (S08E14)
2014 Mystery Girls (TV seriál)
Silicon Valley (TV seriál)
Střet zájmů (S01E05)
2013 Hit the Floor (TV seriál)
The Crazy Ones (TV seriál)
2011 American Horror Story (TV seriál)
Halloween 1/2 (S01E04)
Franklin a Bash (TV seriál)
Californication (TV seriál)
Soud (S04E10)
2010 Gigantic (TV seriál)
Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně (TV seriál)
Glee (TV seriál)
Boží sendvič (S02E03)
2009 Anatomie lži (TV seriál)
Secret Girlfriend (TV seriál)
2008 Mentalista (TV seriál)
Raising the Bar (TV seriál)
2007 Big Shots (TV seriál)
Cory in the House (TV seriál)
iCarly (TV seriál)
2006 Dexter (TV seriál)
S pravdou ven (S01E11)
Vidět rudě (S01E10)
Za rozbřesku (TV seriál)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Muž s kostí (S01E18)
2005 Posel ztracených duší (TV seriál)
Dr. House (TV seriál)
Těžká váha (S01E16)
Policejní odznak (TV seriál)
String Theory (S04E09)
2004 Drake a Josh (TV seriál)
Vincentův svět (TV seriál)
Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
Joel Gideon (S02E05)
2003 Arrested Development (TV seriál)
Odložené případy (TV seriál)
Situace: Ohrožení (TV seriál)
Zázraky (TV seriál)
2002 George Lopez (TV seriál)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Push, Nevada (TV seriál)
Still Standing (TV seriál)
2001 Zloději (TV seriál)
2000 Bostonská střední (TV seriál)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Malcolm v nesnázích (TV seriál)
1999 Machři a šprti (TV seriál)
Západní křídlo (TV seriál)
1998 Čarodějky (TV seriál)
Možná už zítra (TV seriál)
Sedm dní (TV seriál)
V.I.P. (TV seriál)
1997 Advokáti (TV seriál)
Hráči (TV seriál)
Návštěvník (TV seriál)
1996 Arli$$ (TV seriál)
Dangerous Minds (TV seriál)
Sabrina - mladá čarodějnice (TV seriál)
Správná Susan (TV seriál)
1994 Klíšťák (TV seriál)
1992 Melrose Place (TV seriál)
1987 Báječní a bohatí (TV seriál)
1974 Zrozeni ke svobodě (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace