foto

Guillermo Díaz

  • nar. 22.3.1975 (43 let)
    New Jersey, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Americký herec, který se narodil 22. března 1971 a vyrůstal ve Washigton Heights. Jeho rodiče pocházejí z Kuby. První mluvící roli dostal v roce 1994 v seriálu FRESH. Další role byla v kritiky chváleném dramatu STONEWALL.

Zahrál si i ve filmu BLÁZNIVÁ ŠKOLA, kde zobrazoval člena gangu. V Los Angeles Guillermo hostoval v několika seriálech, objevil se v POHOTOVOSTI nebo PARTY OF FIVE. Potom se však rozhodl opustit západní pobřeží a cestoval zpět na východ. Zahrál si v komedii I THINK I DO, podobnou roli pak předvedl v HALF BAKED.

V roce 1999 si zahrál v 200 CIGARET, kde však nepromluvil ani slovo, a navštívil konkurz na režijní debut Ethana Hawkea s názvem CHELSEA WALLS. Jeho největší role přišla pro televizi Showtime, kde se objevil v seriálu TRÁVA. Hraje tady Guillermo Garciu Goméze, což je drogový dealer a objevuje se už od 3 série. V roce 2009 si ho vyhlídli pro seriál NEMOCNICE MERCY v produkci NBC.

Guillermo se otevřeně přiznal ke svojí homosexualitě. V poslední době byl k vidění například ve filmu POLDOVÉ nebo v seriálu NO ORDINARY FAMILY.

Pavel "Pajky3" Lepič

Herecká filmografie

Filmy

2018 Warning Shot
2017 Dating Game Killer (TV film)
2013 Bilet na Vegas
2012 2nd Serve
2011 Ženy bez mužů
2010 Dokonalá mrtvola
Poldové
2009 Pokoj naproti
Řezník
2008 Candy Shop, The
Evilution
2006 13 Graves (TV film)
Down the P.C.H.
Panna z Juarezu
2005 100% blond
Praštění láskou
Shooting Vegetarians
2004 Terminál
Tony 'n' Tina's Wedding
2003 DoUlike2watch.com (TV film)
Neporažený (TV film)
Undermind
Wasabi Tuna
2002 Fidel (TV film)
Sexy
Západním směrem
2001 Chelsea Walls
2000 Boys Life 3
1999 200 cigaret
Just One Time
Právo silnějšího
1998 Effects of Magic, The
Just One Time
Mazaní hoši
1997 I Think I Do
Zkurvená nuda
Zlaté pobřeží (TV film)
1996 Bláznivá škola
Girls Town
Ještě na to máme!
Maniak
1995 Party Girl
Stonewall
1994 Pravidla hry

TV seriály

2018 Skandál (TV seriál)
Air Force Two (S07E13)
Allow Me to Reintroduce Myself (S07E12)
Army of One (S07E11)
další epizody (6)
2017 Skandál (TV seriál)
Something Borrowed (S07E07)
Vampires and Bloodsuckers (S07E06)
Adventures in Babysitting (S07E05)
další epizody (21)
2016 Girls (TV seriál)
Cesta domů (S05E08)
2012 Skandál (TV seriál)
Hunting Season (S02E03)
The Other Woman (S02E02)
White Hats Off (S02E01)
další epizody (10)
Tráva (TV seriál)
Je čas, část druhá (S08E13)
Je čas, část první (S08E12)
Pokud vše půjde hladce (S08E11)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Justice Denied (S13E17)
2011 Láska bolí (TV seriál)
Modern Plagues (E08)
Keep on Truckin' (E03)
Firsts (E01)
Taková nenormální rodinka (TV seriál)
No Ordinary Future (E19)
2010 Taková nenormální rodinka (TV seriál)
No Ordinary Sidekick (E10)
No Ordinary Anniversary (E09)
No Ordinary Visitors (E06)
další epizody (5)
Nemocnice Mercy (TV seriál)
That Crazy Bitch Was Right (E22)
Too Much Attitude and Not Enough Underwear (E21)
We All Saw This Coming (E20)
další epizody (13)
Tráva (TV seriál)
Teoreticky láska není mrtvá (S06E13)
Fran Tarkenton (S06E12)
2009 Milionový lékař (TV seriál)
Nemocnice Mercy (TV seriál)
Some of Us Have Been to the Desert (E09)
I'm Not That Kind of Girl (E08)
Destiny, Meet My Daughter, Veronica (E07)
další epizody (9)
Tráva (TV seriál)
Všechno o mé mámě (S05E13)
Kačeny a tygři (S05E11)
Šílený pes (S05E10)
další epizody (5)
2008 Poor Paul (TV seriál)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Bratrstvo ve zbrani (S04E10)
Tráva (TV seriál)
If You Work for a Living, Then Why Do You Kill Yourself Working? (S04E13)
Till We Meet Again (S04E12)
Head Cheese (S04E11)
další epizody (12)
2007 Cane (TV seriál)
Tráva (TV seriál)
Go (S03E15)
Protection (S03E14)
He Taught Me How to Drive By (S03E07)
další epizody (4)
2005 Closer (TV seriál)
2004 Policejní odznak (TV seriál)
Blood and Water (S03E02)
2003 Chappelle's Show (TV seriál)
2002 Beze stopy (TV seriál)
Třetí hlídka (TV seriál)
The Long Guns (S03E12)
1999 Rodina Sopránů (TV seriál)
Lučiny (S01E04)
Právo a pořádek (TV seriál)
Marathon (S10E06)
1995 Pohotovost (TV seriál)
Tyhle dny (S02E06)
1994 Dotek anděla (TV seriál)
Správná pětka (TV seriál)
Právo a pořádek (TV seriál)
Kids (S04E15)

Dokumentární

2018 The Advocate Celebrates 50 Years: A Long Road to Freedom

TV pořady

2013 The Queen Latifah Show (TV pořad)
2003 Show Ellen DeGeneresové (TV pořad)

Hudební videoklipy

2011 Britney Spears: I Wanna Go (hudební videoklip)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace