Reklama

Reklama

Série(7) / Epizody(378)

Vaše kamarádka Peppa je malé roztomilé prasátko v červené sukni. Ráda se baví s přáteli, je zvědavá, má ráda čokoládové zákusky a narozeninové oslavy i výlety, na kterých se něco dobrého jí. Nejvíc ale miluje, když je pořádné bláto. Protože, co může být na světě lepší zábava, než je skákání v blátivých kalužích? (oficiální text distributora)

Diskuze

honzic

honzic (hodnocení, recenze)

Zajímalo by mne, zda bude někdy dabing i ke 4. sérii, zatím jsem tyto díly našel pouze v angličtině, česky nikoliv, tak nevím, zda byly nadabovány a zda vůbec.

trokar

trokar (hodnocení, recenze)

Jo ještě k těm komentujícím, co by zvracely z animace. Zajímalo by mě, jestli máte děti.
Uznávám, že Trnka nebo Miller je jiná kvalita. Ale ty nejmladší (tak rok a půl) prostě milujou teletubbies a podobný věci. Protože to kvalitnější a složitější ještě prostě nezachytěj.

trokar

trokar (hodnocení, recenze)

Pouštim to tříleté dceři v originále - líbí se jí to a alespoň si zvykne na angličtinu. Jen bude mít trochu chrochtavj přizvuk.
Nevíte o něčem ještě jednodušším, co by bylo vhodné na angličtinu?

Související novinky

Hasbro zakládá filmovou a televizní divizi

Hasbro zakládá filmovou a televizní divizi

17.08.2023

Hračkářský konglomerát Hasbro spustil novou filmovou a televizní divizi, skrze kterou nyní hodlá ve velkém produkovat vlastní projekty na základě svých značek. Nová produkční společnost vznikla… (více)

Reklama

Reklama