Reklama

Reklama

Série(7) / Epizody(378)

Vaše kamarádka Peppa je malé roztomilé prasátko v červené sukni. Ráda se baví s přáteli, je zvědavá, má ráda čokoládové zákusky a narozeninové oslavy i výlety, na kterých se něco dobrého jí. Nejvíc ale miluje, když je pořádné bláto. Protože, co může být na světě lepší zábava, než je skákání v blátivých kalužích? (oficiální text distributora)

Recenze (130)

sskrblik 

všechny recenze uživatele

{\__/}...................................................................................................................................................................................................... ( • - •)..................................................................................................................................................................................................... / ⊃🎂..... KDO SI DÁ KOLÁČEK?? ()

MP17 

všechny recenze uživatele

Bezdětní dospěláci tento seriál asi moc neocení, ale pro rodiče je tento animák opravdu k nezaplacení. Nekomplikované výtvarné zpracování, přehledný děj, charaktery jsou vykresleny všechny jako pozitivní, ale s potřebnou dávkou nadhledu a ironie. Televize by sice neměla děti vychovávat, ale když už taková situace nastane (že rodič nestíhá a děti u té TV prostě "zkejsnou") tak Pepina je právě ten typ animáku, u kterého nehrozí, že by děti vstřebávaly nějaké špatné a negativní vjemy. Všechno je tam prostě správně. ()

Reklama

PollyJean 

všechny recenze uživatele

pro hodně malé děti zjevně docela účinné. Když si odmyslím strašnou animaci, chrochtání, neustálé skákání do kaluží a epileptické záchvaty smíchu na konci skoro každého dílu, jde rozhodně o zábavný seriál. Narozdíl od leckdy slušně fantazijních českých večerníčků je tento anglický seriál pragmatický tak jako Angličané. Odehrává se v obyčejné rodině, která zažívá úplně obyčejné starosti - malá Peppa se učí jezdit na kole, jede na piknik, pomáhá na zahradě, hledá tatínkovi brýle, pohádá se s kamarádkou atd. atd. Navíc se děti jen tak mimochodem dozvědí spoustu praktických informací např. o Měsíci, o sázení rostlin nebo třeba o recyklování. Příběhy mají ale dvojí dabing, z nichž ten novější sestává ze schválně a neuměle pitvořivých hlásků a je naprosto strašný (náhoda nebo důsledek nedávné dabingové stávky?). ()

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Když dávali tento seriál pro nejmenší poprvé, říkal jsem si: "Ty vole, co je to za fény?" Nešlo mi do hlavy, proč tvoří pohádky o fénech. Skutečnost byla ale mnohem děsivější, nejednalo se o fény, ale o prasátka, býky, antilopy, psy a další známá zvířátka. Seriál se brzy stal favoritem mé tříleté dcery a mně nezbylo, než si některé díly vychutnávat neustále dokolečka. Nakonec mohu říct, že: "je to strašná prdel, ty vole." Je to bezelstné, miloučké, bez násilí a "zla", nepoučuje tou vlezlou formou, ale spíše jednoduše vysvětluje, a hlavně baví. Dovede spolehlivě rozesmát malé i velké. Ano, a je triviální. Zápletky jak z nosu. Tatínek nemůže najít brýle a tak je Pepina s bratrem Tomem hledají a nakonec se zjistí, že na nich tatínek celou dobu seděl. Hihihihihihi. Pepiny rodina nakonec sebou třískne o zem a strašně se tomu hihňá. Je to blbé až je to dobré. No, a mě teď čeká jen namalovat ty fény po celém dětském pokojíčku. ()

Happykubas 

všechny recenze uživatele

Prasátko pepina. Ou...už podle názvu to není moc lákavé. Viděl jsem pár dílu a kdybych to měl vystihnout upřímně, tak bych to označil za stupiditu. Jádrem seriálu jsou nesmyslné a hloupé příběhy, navíc doprovázené děsným chrochtáním členů rodiny prasátek. A po vizuální stránce je to stejně tak smutné. Doufám, že si děti díky této jednoduché animaci nebudou představovat opravdového "vepře" jako růžovou kuličku s trčícími špilkami (končetiny) a na hlavě s rypáčkem, který je tak obludně umístěn na čele. Omlouvám se za takové detailní popisy, ale je to tak. ()

Galerie (1 342)

Zajímavosti (6)

  • Diel, v ktorom Peppa ukazuje, že sa deti nemusia báť pavúkov, bol v Austrálii zakázaný, keďže v Austrálii žije veľké množstvo jedovatých pavúkov. (JADIM)
  • V prvních dvou sériích nebyly postavy v autech připoutány bezpečnostními pásy. Poté, co kvůli tomu obdržel seriál několik stížností, tvůrci do epizod bezpečnostní pásy přidali a upravili i ty epizody, ve kterých nebyly. (Pierre)
  • Seriál se objevil přibližně ve 180 zemích světa. (Pierre)

Související novinky

Hasbro zakládá filmovou a televizní divizi

Hasbro zakládá filmovou a televizní divizi

17.08.2023

Hračkářský konglomerát Hasbro spustil novou filmovou a televizní divizi, skrze kterou nyní hodlá ve velkém produkovat vlastní projekty na základě svých značek. Nová produkční společnost vznikla… (více)

Reklama

Reklama