Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Uvolněte se a těšte se… přichází „pravá zvířecí párty“ – animovaný gang zvířat! V tomto dobrodružství vystupuje v hlavní roli Otis, lehkomyslná kráva, která celý den tráví zpíváním, tančením a prováděním různých darebností lidem… Nespoutané, šílené a divoce zábavné stádo šprýmařů, kterým se budete smát nahlas! (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (122)

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 6/10 Děj 8/10 Hudba 8/10 Efekty 6/10/// +příběh, postavy, hudba, nápady tvůrců -animace některých postav, to jak ty zvířata vypadají, vlastně animace celkově trošku zaspala/// Ze začátku jsem hodně kroutil hlavou, jak si tvůrci mohli dovolit vytvořit něco takového. Ale ono je to ve výsledku hodně zábavné a netradiční a musím říct, že se tu najde několik (a to je malé číslo), no spíše hodně malích fórků. Hlavně akčnější závěr graduje. Celkově je to děsněj úlet a težko soudit, jestli to není vhodnější spíš pro dospělé. Příjde mi, že děti by nemuseli všechno správně pochopit. Já se ovšem bavil./// Celkem 73%/// ()

Slartibarkfast odpad!

všechny recenze uživatele

Zlý vtip a totální hovadina, kterou snad autoři chtěli zmást všechna dítka a vypláchnout jim mozek. Jak tu mnozí podotýkají, krávy jsou v tomto díle monopohlavní a i statný býk je zde obdařen vemínkem. Zastávám názor, že každá dobrá pohádka by měla být poučná, nebo by z ní mělo vyplynout nějaké ponaučení. Krávy a jiná havěť z farmy, co neustále paří na diskotéce, řídí auta, hloupě plkají a vlastně neděljí nic užitečného, jsou pro mne opravdu vzorem maximálně pro malé politiky. Naprosto bezůčelná a hloupá věc, co se tváří jako zábava pro nejmenší. Fuj! 10% ()

Reklama

Tamten 

všechny recenze uživatele

U tohohle filmu je největší problém, že není jasné, pro koho je určen. Působí jako pohádka pro menší, jenže je v něm několik scén, které jsou celkem tvrdé a díky kterým pro děti není vhodný. Kdyby trochu přitvrdil, mohlo z něho být zajímavé pokoukání ve stylu "Terkel má problém", kdyby ubral, mohla to být pohádka pro děti. Takhle je to nic pro nikoho. ()

Nons3nse 

všechny recenze uživatele

Barnyard je skôr animák určený pre najmenších.Film má jednoduchý dej , pri ktorom som sa nudil,a pri koncu filmu som aj skoro zaspal.Animácia sa dá celkom zniesť , ale tiež to nieje žiadna sláva.Po humornej stránke to tiež nieje bohvie čo.Zasmial som sa jedine vtedy , keď zvieratá mali v stodole párty (Kura,ktoré hádže šípky na plagát KFC) Nato že Barnyard má nemalý rozpočet ( 51 miliónov $ ) mohlo to dopadnúť omnoho lepšie. Jeden krát sa dá ešte na to pozerať,ale druhý krát by som to už asi nezniesol. ()

samkko 

všechny recenze uživatele

8/10 a jako malý jsem se mohl pokaždé podělat smíchy. Tenhle neuvěřitelný béčkový animák má schopnost vykouzlit vám úsměv na tváři kdykoliv se na něj díváte, není to sice žádný převrat co se týče děje, postav a už vůbec ne animace, jenže mě se to prostě líbí a navíc u toho mám pocit, že film má samostatnou schopnost a to, že mu je naprosto u prdele co si o něm kdo myslí a prostě si jen tak hraje až do konce. Je to prostě charizmatická paráda! ()

Galerie (62)

Zajímavosti (5)

  • Film byl do kin doručen pod falešným názvem "Tipping" (Vyklápění). (HappySmile)
  • Ve filmu nemají vemena jen krávy, ale i býci. Nickelodeon ve svém časopise "Nick Magazine" později vysvětlili, že to bylo záměrně, protože režisérovi tato myšlenka připadala vtipná. (HappySmile)
  • Ve scéně kde jedou krávy v autě, všechny až na řidiče pijí mléko, v další scéně má však lahev s mlékem i řidič. (AngelusCZ)

Reklama

Reklama