Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Uvolněte se a těšte se… přichází „pravá zvířecí párty“ – animovaný gang zvířat! V tomto dobrodružství vystupuje v hlavní roli Otis, lehkomyslná kráva, která celý den tráví zpíváním, tančením a prováděním různých darebností lidem… Nespoutané, šílené a divoce zábavné stádo šprýmařů, kterým se budete smát nahlas! (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (122)

Lish84 

všechny recenze uživatele

Asi neexistuje omletější klišé animovaných filmů (jak 2D tak 3D), než roztomilá zvířátka napodobující lidské konání. Tancují, zpívají, pořádají party, jezdí v autě či na motorce, koukají na televizi s plechovkou piva a kdovíco ještě. Tohle všechno film nabízí. A jestliže to pobavilo tisíckrát předtím, pobaví to i po tisící prvé. Samotný začátek sice nevzbudí velké naděje, film vypadá jako epizoda nějakého seriálu z Kouzelné školky. Ale s první nadupanou písničkou nabere obrátky. Ano, je to prvoplánové, ovšem nadmíru zábavné a nezasmál by se jen ten největší morous. Za chvíli zjistíme, že rozjařit nás bylo cílem tvůrců, abychom se o to víc vžili do osudů hlavního hrdiny, který musí poznat, že život není jen o té zábavě. Ve finále sice zvítězí nad šakaly až příliš snadno a tou jízdou na motorce už tvůrci možná kapku přestřelili, ale jde vlastně o jediné závažnější výtky. Mezi námi zvířaty je roztomilý filmeček a na sledování s dětmi ideální :) ()

BeranSon 

všechny recenze uživatele

S tou animací tedy žádná sláva. Charakterově velmi slabá, leč hodně opráskaná rádoby pohádka, která ani tak nestaví svůj vlastní zájem na to nejjasnější světlo. Kdo klade na Barnyard velké očekávání bude nejspíš zklamán, ale ustát se to dá. Nějaký ten světlejší moment se rozhodně najít dá, to né že ne, ale jenom to všechno až příliš sálá plastikou až hanba. Jednotlivé postavy jsou spíše pro srandu, tím myslím jejich účel a konání. - 4/10 - ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $51miliónovTržby USA $72,637,803Tržby Celosvetovo $116,476,887Tržby za predaj DVD v USA $65,009,954 //počet predaných kusov 3,612,938║ Nuž žiadna sláva tento CGI animák, okrem nevýrazného príbehu sa tu nedostavia ani nejak zvlášť vydarené postavy a rovnako tak aj vtípky, o animácii a jej úrovni netraba ani hovoriť, tu som nečakal automaticky žiadne zázraky aj keď dala sa zniesť. Príde mi to celé nejaké nedotiahnuté, dejová línia je maximálne jednoduchá, postavy prehliadnuteľné, žiadna čo by sme si mohli obľúbiť, občas aj príde závan nejaké nápadu ale v konečnom výsledku to vyznie rozpačito. Tej trošku zábavy sa tu dá užiť, keď sa spustí zvieracia párty, ináč okolo toho čo sa deje je netreba ani hovoriť, maximálna pasivita. /40%/ ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Chápu, že to je koncipovaný pro mladší publikum, ale tak snad malý děti nejsou až zas tak retardovaný, aby nepoznali, že když se postava jmenuje Oťas a má mužskej hlas, tak že by neměla mít vemeno a neměla by vypadat jako kráva, ale tenhle film očividně tvořili jedinci, co si pod pojmem kráva představí flákotu na talíři a netuší, že by to mělo být ženskýho rodu, no ale budiž, nicméně i jinak to je celý dost pochybný úrovně, i když pominu, že ta nejzlejší postava se jmenuje Ríša a vypadá jak kojot Wilda a tak jediný co tohle zachraňuje od naprostýho pádu do žumpy mezi německý romantický skvosty z hor, je zábavnost a tu a tam vtipnost ()

Nons3nse 

všechny recenze uživatele

Barnyard je skôr animák určený pre najmenších.Film má jednoduchý dej , pri ktorom som sa nudil,a pri koncu filmu som aj skoro zaspal.Animácia sa dá celkom zniesť , ale tiež to nieje žiadna sláva.Po humornej stránke to tiež nieje bohvie čo.Zasmial som sa jedine vtedy , keď zvieratá mali v stodole párty (Kura,ktoré hádže šípky na plagát KFC) Nato že Barnyard má nemalý rozpočet ( 51 miliónov $ ) mohlo to dopadnúť omnoho lepšie. Jeden krát sa dá ešte na to pozerať,ale druhý krát by som to už asi nezniesol. ()

Galerie (62)

Zajímavosti (5)

  • Film byl do kin doručen pod falešným názvem "Tipping" (Vyklápění). (HappySmile)
  • Když zvířata sejmou farmáře, dá mu Otis knihu Šarlotina pavučinka, což je další film který natočil Nickelodeon. (HappySmile)
  • Ve filmu nemají vemena jen krávy, ale i býci. Nickelodeon ve svém časopise "Nick Magazine" později vysvětlili, že to bylo záměrně, protože režisérovi tato myšlenka připadala vtipná. (HappySmile)

Reklama

Reklama