Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Uvolněte se a těšte se… přichází „pravá zvířecí párty“ – animovaný gang zvířat! V tomto dobrodružství vystupuje v hlavní roli Otis, lehkomyslná kráva, která celý den tráví zpíváním, tančením a prováděním různých darebností lidem… Nespoutané, šílené a divoce zábavné stádo šprýmařů, kterým se budete smát nahlas! (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (122)

Tamten 

všechny recenze uživatele

U tohohle filmu je největší problém, že není jasné, pro koho je určen. Působí jako pohádka pro menší, jenže je v něm několik scén, které jsou celkem tvrdé a díky kterým pro děti není vhodný. Kdyby trochu přitvrdil, mohlo z něho být zajímavé pokoukání ve stylu "Terkel má problém", kdyby ubral, mohla to být pohádka pro děti. Takhle je to nic pro nikoho. ()

silentname odpad!

všechny recenze uživatele

Neviem čo mám na to povedať. Pri sledovaní "Barnyard" som cítil ako prichádzam o mozgové bunky a ako stupidita celého filmu zabíja akúkoľvek inteligenciu. Je tu tak veľké množstvo nezmyslov, že neviem ani kde mám začať. Možno by som mohol tým, že naši hlavní hrdinovia sú mužské verzie kravy. A zámerne to hovorím takto, lebo ich nemôžem nazvať býkmi. Tí totiž nemajú vemená. Okrem toho tie hnusné, hnusné animácie, na ktoré som sa nezvládal dívať. Dialógy sú úplne mimo, postavy sú otravné a dokopy film nie je podľa mňa určtený pre nikoho. Pretože je to stupídne na takom leveli, že pri sledovaní musíme všetci ohlúpnuť minimálne o 20 rokov. Toľko nezmyslov pokope v jednom filme som asi nikdy v živote nevidel a keby som mal decká 7+ tak im toto nepustím nikdy. Nie je nič, čo by som tu vyzdvihol. Proste totálny animovaný debakel. Hodnotenie: F ()

Reklama

P@\/EL 

všechny recenze uživatele

Pouze průměrný animovaný film, který svou animací v dnešní velké konkurenci podobných filmů, ani moc nezaujme. Je pravda, že se zde našlo několik povedených bláznivých scének, jako třeba jízda v autě, a zajímavých štěků, ale celkový příběh nebyl nikterak silný. Celkový dojem z filmu navíc kazí fakt, že býci měli vemena. To opravdu tvůrci nedali a celkem se svými znalostmi ztrapnili. ()

Pythonator 

všechny recenze uživatele

Každý malý Američan přece ví, že kráva dává mléko a měla by mít vemeno. A jelikož na pohlaví nezaléží a krávy jsou určitě i samci, tak je jasné, že májí vemeno všechny. O rozích na hlavě u býků už asi Amíci nemají ani tušení. No možná si myslí, že býk je jiný živočišný druh. To je ten, co se používá na býčí zápasy a ten mléko nedává. Ať je to jak chce, v tomto filmu mají býci vemena a nemají rohy. Animace je primitivní a celkově je to ujeté, skoro až trapné. Pár silných momentů jako honička krav v autě s policií to nezachrání. Přesto jsem se povětšinou bavil a možná bych dal i tři hvězdičky, kdyby ti býci nebyli tak trapní. ()

Karel69 

všechny recenze uživatele

Jak už tu psal Shit, nechápu proč měli všichni býci vemena, to že se hlavní záporňák jmenuje Ríša, je spíš než cokoli jinýho nedostatek překladu, originál sem sice neviděl, ale tipoval bych, že se bude jmenovat Dick a to už nezní jako jméno módního návrháře. Každopádně je to chvilkama docela vtipný, hodně mě dostával ten flegmatickej kůň, kterej se tam občas vytasil s nějakou dobrou hláškou nebo tvrdym kopytem. Co se mně značně nelíbilo byla animace, ten kdo tohle kreslil musel bejt pořádnej patlal. No ale dalo se na to koukat, takových 50% a jelikož mám dnes dobrou náladu zaokrohluju nahoru na tři hvězdičky. ()

Galerie (62)

Zajímavosti (5)

  • Ve scéně kde jedou krávy v autě, všechny až na řidiče pijí mléko, v další scéně má však lahev s mlékem i řidič. (AngelusCZ)
  • Film byl do kin doručen pod falešným názvem "Tipping" (Vyklápění). (HappySmile)
  • Ve filmu nemají vemena jen krávy, ale i býci. Nickelodeon ve svém časopise "Nick Magazine" později vysvětlili, že to bylo záměrně, protože režisérovi tato myšlenka připadala vtipná. (HappySmile)

Reklama

Reklama