Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Letní komedie o třech malých kamarádech, kteří tajně sledují své starší idoly na cestě za prázdninovým dobrodružstvím. (oficiální text distributora)

Recenze (25)

blackrain 

všechny recenze uživatele

Odpad dát nemůžu, i když jsem byla přinucena tenhle film sledovat. Po počátečním odporu jsem se vyživala v poznávání pro mě známých míst. Třeba scéna s vlakem, který jel po mostě přes údolí. To údolí se jmenuje Prokopské podle sv. Prokopa a nachází se přímo pod barrandovským sídlištěm. Pak se natáčelo na Karlštejnsku a Příbramsku. Jinak byl příběh hrozně naivní. Musím říct, že jsme taky takhle blbli. ()

kajas 

všechny recenze uživatele

Mám takový pocit, že jsem tohle viděla jako malý capart se školou v kině. Byla jsem určitě moc nadšená. Dnes jsou mi představitelé hlavních dětských rolí docela nesympatičtí (hlavně ta holčička). Film ale naštěstí netrvá dlouho a některé scény jsou velice zábavné. A Janák už tehdy koketoval s myšlenkou "roštěnek na pokusy", kterou tak úspěšně rozvinul s duem Kotek a Mádl :). ()

Reklama

brectule 

všechny recenze uživatele

Karel Jánák natočil příjemný dobrodružný film pro děti. Dospěláci (nebo studenti filmové vědy) se u toho pobaví trochu jinak:). Malí hrdinové jsou sympatičtí a stateční, vše by se jim mnohem lépa dařilo, kdyby jim to nekazila podlá "Olina" (A.Doudová). Tím chci slečnu Doudovou pochválit za dobrý herecký výkon. Na Oscara za herectví to bohužel není - ale snad bude ten "Zlatý paňáca" za ty "Ovce":)... ()

Bláža 

všechny recenze uživatele

Tri hvezdicky za to, ze je to pouze televizní film, jinak by to bylo horsi. Tenhle film se pro me stal spise hledanim odkazu k jinym filmum, kterych tady filmovy nadsenec najde hodne. Strhujici a velmi vyrazny vykon talentovane Adely Doudove, ktera po celou dobu drzi snimek nad vodou, byl misty zastinen puvaby druhe herecky. Doudove herectvi je vsak velmi presvedcive a celkove ma navrch. ()

triatlet 

všechny recenze uživatele

Karel Janák natočil podle vlastního námětu celkem pohodový prázdninový příběh o stopování rádobytrampů mladší trojicí dětských hrdinů. I když je scénář místy nadnesený, příběh zdařile navazuje např. na podobné dětské dobrodružství - Třetí skoba pro Kocoura. Zpočátku mi chvíli trvalo, než jsem si zvykl na dětské herce, ale postupem jsem sledoval jejich nápadité (byť předvídatelné) kousky. A pobavila mě řada hlášek - vidění světa starších sourozenců očima mladších dětí: ""Víc než načerno vyhazujou z vlaku opilce."/ A nejezdí se do deseti let vlakem zadarmo?" Jediný, co mi skutečně vadilo, byl rotvajler ve spojení s hajným... ()

Galerie (7)

Zajímavosti (1)

  • Snímek získal na mezinárodním festivalu dětských filmů v Chemnitzu Hlavní cenu dětské poroty, Cenu diváků a Čestné uznání mezinárodní poroty. (Terva)

Reklama

Reklama