foto

Jitka Matiášková

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2018 Zoufalé ženy dělají zoufalé věci
2017 Jak jsme oživovali dědečka (TV film)
2009 Herbert v ringu (TV film)
2008 Šejdrem (TV film)
2007 Škodná (TV film)
2004 In nomine patris (TV film)
Modrý Mauritius (TV film)
Prsten krále řeky (TV film)
Román pro ženy
Vánoční panenka (TV film)
2003 Drátařík a hruška moudrosti (TV film)
Pekelná maturita (TV film)
2002 Vetřelci v Coloradu (TV film)
2001 Adam a Eva 2001 (TV film)
2000 Vlci ve městě (TV film)
1999 Polojasno (TV film)
1997 Černokněžník (TV film)
1992 Panelák (TV film)

TV seriály

2016 Případy 1. oddělení (TV seriál)
Poslední případ (S02E08)
Krádež století (S02E07)
Olizovač (S02E06)
další epizody (8)
2014 Případy 1. oddělení (TV seriál)
Klubové barvy (S01E14)
Smrt novináře (S01E13)
Důvod k zabití (S01E12)
další epizody (14)
Nevinné lži (TV seriál)
Moje pravda (S02E04)
Vedlejší příznaky (S02E02)
2013 Sanitka 2 (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
2012 Trapasy (TV seriál)
Provokatér (S05E12)
Nápadník (S05E11)
Krtek (S05E10)
další epizody (9)
2011 Čapkovy kapsy (TV seriál)
Soud pana Havleny (E05)
Zmizení herce Bendy (E02)
2006 3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV seriál)
Nemotora (S03E03)
Zakázka (S03E02)
Celebrita (S03E01)
Nadměrné maličkosti (TV seriál)
Jubileum (S03E02)
2004 3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV seriál)
Don Juán (S01E03)
Víkend (S01E02)
Náhodička (S01E01)
2001 Černí andělé (TV seriál)
Pokoj bez oken (E02)
Červená karta (E01)

Dokumentární

2015 Očima fotografky

TV pořady

2018 Ceny české filmové kritiky 2017 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace