foto

Miroslav Šnajdr

  • nar. 12.6.1952 (66 let)
    Praha, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Kouzelník Žito (TV film)
2016 Každý milion dobrý (TV film)
2013 Duch nad zlato (TV film)
2008 Devatenáct klavírů (TV film)
Dívka a kouzelník (TV film)
Kanadská noc (TV film)
Kouzla králů (TV film)
2007 Hodina klavíru (TV film)
V hlavní roli (TV film)
2005 Černá karta (TV film)
2004 I ve smrti sami (TV film)
2003 Bankrotáři (TV film)
Falešné obvinění (TV film)
Městečko
Město bez dechu (TV film)
Stín viny (TV film)
2002 Poslání s podrazem (TV film)
Vetřelci v Coloradu (TV film)
2001 Nikdo neměl diabetes (TV film)
1998 O modrém ptáčku (TV film)
Vše pro firmu (TV film)
Za zdí (TV film)
1996 Pohádka o nejšťastnějším království (TV film)
1994 Příběh kriminálního rady (TV film)
1993 Zvláštní schopnosti (TV film)
1992 Komu šplouchá na maják (TV film)
1991 Hřbitov pro cizince (TV film)
Skládačka (TV film)
Útěk do vězení (TV film)
1990 Radostný život posmrtný (TV film)
1986 Ohnivé ženy se vracejí (TV film)

TV seriály

2018 Rédl (TV seriál)
Děs (E04)
2017 Život a doba soudce A. K. (TV seriál)
Plán (S02E02)
2015 Stopy života (TV seriál)
Svatba (S02E04)
2013 Sanitka 2 (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
2012 Ententýky (TV seriál)
Tajemství (E05)
Ach, ty vraždy! (TV seriál)
Proces doktorky Kalendové (E07)
Zdivočelá země (TV seriál)
I šéf musí jednou do důchodu (S04E02)
2011 Čapkovy kapsy (TV seriál)
Zločin v chalupě (E12)
Jasnovidec (E03)
2010 Ach, ty vraždy! (TV seriál)
Vražda poštovní doručovatelky (E05)
Hřích profesora Sodomky (E02)
Zabijáci doktorky Kalendové (E01)
Cesty domů (TV seriál)
Cukrárna (TV seriál)
Zpátky do jednadvacátého století (E05)
3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV seriál)
Parohy na kole (S07E10)
Houbařský pes (S07E07)
2009 3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV seriál)
Straka (S06E05)
Stella Negro (S06E01)
2008 Hop nebo trop (TV seriál)
Tři vdovy (S02E04)
2007 3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV seriál)
Indiánské víno (S04E11)
2005 On je žena! (TV seriál)
Ulice (TV seriál)
Nadměrné maličkosti (TV seriál)
Loupežníci (S02E04)
2004 Místo nahoře (TV seriál)
Koncert (E06)
Náměstíčko (TV seriál)
Vánoční dárky (E08)
2003 Oběti (TV seriál)
Jiný člověk (E04)
2001 Černí andělé (TV seriál)
Trosečník (E03)
2000 Ranč U Zelené sedmy (TV seriál)
Jak se věštba splnila (S02E14)
Jak jsme měli kojence i Japonce (S02E13)
Jak Elis jela rallye (S02E12)
další epizody (14)
1998 Na lavici obžalovaných justice (TV seriál)
In dubio pro reo (E02)
Tři králové (TV seriál)
Nosiči vody (E02)
1997 Hospoda (TV seriál)
Kalamita (S02E20)
Život na zámku (TV seriál)
Tvrdé hlavy (S02E06)
1995 Nováci (TV seriál)
1989 Dobrodružství kriminalistiky (TV seriál)
Bertillonáž (S01E03)

TV pořady

1997 Senzibilšou (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace