Reklama

Reklama

Hlubinná hvězda šest

Trailer 1

Obsahy(1)

Jedenáct členů posádky výzkumné základny "Deep Star Six" žije už půl roku hluboko pod hladinou moře. Několik z nich se vydává na průzkum do záhadné podmořské jeskyně a zmizí beze stopy. Obrovský neznámý tvor zaútočí na základnu a vážně ji poškodí. Zásoby kyslíku se zmenšují a ti, kteří jsou ještě naživu, musejí o svůj život bojovat. (Guild Home Video)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (102)

flanker.27 odpad!

všechny recenze uživatele

Chvíli je obluda tak velká, aby útočila na podmořsnou základnu nebo ze sebe setřásala všechny kalibry, chvíli tak malá, aby proplula úzkým průlezem. Přehlídka hlouposti postav, technických nesmyslů a klišé. Když to jako horor nezaujme ani v asi 12 letech, tak je něco špatně. Hororovější je i trpaslickej díl Zpátky do reality. ()

humanbeing 

všechny recenze uživatele

Je škoda, že podmořské hrůze se nevěnuje více filmů. Potenciál tu je a ne ledajaký. Fandové horroru tak musí vzít zavděk i filmy, které žádné monstrum nemají (Koule), anebo těmi, které jsou napínavé, ale moc hrůzy u nich nezažijete (Propast). Nedávno jsem byl nadšený Leviathanem, horrorem přetékajícím kreativitou i dost slušnou dávkou nefalšované hrůzy. Teď jsem viděl Deepstar Six a při jeho sledování jsem si říkal - kdo koho asi vykradl? Lidé v ponorce > osudná chyba lidí v ponorce > smrt lidí v ponorce > podobný konec. Oproti Leviathanovi ale Deepstar Six působí po stránce scénáře mnohem levněji. Důvod, proč se na něj podívat, je ten, že jde o osmdesátkový horror v prostředí filmovým horrorem nedostatečně prozkoumaném. A v tom je jeho kouzlo. Vlastně docela připomíná hloupé žraločí horrory z poslední dekády, takže pokud by byl natočený dnes, asi bych na něj nahlížel ještě přísněji. ()

Reklama

Shakers 

všechny recenze uživatele

Béčkový námet s produkcie Kassar / Vajna, ktorý produkovali Terminatora. Tento krát šliapli trochu vedla. Deep Star Six je béčko pripomínajúc votrelca s podvodným prostredím pripomínajúc Cameronovú Priepasť. Nie je to najhoršie, ako sci-fi béčko je to celkom fajn. Deep Star Six ma fajn prostredie, kulisy a aj príšera vyzerá celkom fajn, ale chýba tomu napätie a dobre postavy a to je predovšetkým hlavný rozdiel medzi klasikami s 80-tých ako Priepasť, či Votrelec. 55% - 3* ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Srovnávat se stejně starou geniální Propastí samozřejmě nelze, ta je o několik levelů výš, ale nabízí se srovnání se stejně starým Leviathanem. A je to zhruba plichta. Něco se mi tu líbilo víc. Třeba nádherně mizerné oldschoolové triky jsou naprosto odzbrojující a vyvolávají nablble shovívavý úsměv. I postavy jsou vesměs sympatičtější, životnější, o něco méně ploché, i když člověku chvíli trvá, než se v nich zorientuje. Něco je nastejno (slušná béčková výprava), něco zase horší (méně atraktivní zápletka, überhappyend). Nejlepší postava: záporácký zbabělec Snyder. Nejhorší postava: hlubinné monstrum (je především k smíchu). ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Béčko béčiek zlatých osemdesiatok. Drvivo síce v súboji vyhráva Leviathan s Robocopom v hlavnej úlohe, ale tam to bolo aj rozpočtom, takže tak. Interiéry vrátane hercov ušli, na frak to dostalo až s príchodom "obludy", ktorá jednoducho prišla z dôb dávno minulých aj v daných dobách dávno minulých... :) ()

Galerie (37)

Zajímavosti (5)

  • Podmorské scény boli natočené na Malte, v Rinella Tank vo Fort Ricasoli. (Arsenal83)

Reklama

Reklama